Hayırlı olsunAllah kolaylık versinGüzel haberlerini bekliyoruzBugün doğuruyorum kısmetse..sizlere başarılar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsunAllah kolaylık versinGüzel haberlerini bekliyoruzBugün doğuruyorum kısmetse..sizlere başarılar.
Eşin ve bebek nasıl oldu canımSen nasılsınBiz iyiyiz canım sağol
GünaydınGünaydın
Bebekle ben iyiyiz abla eşim 10 gündür hastanede yatıyorEşin ve bebek nasıl oldu canımSen nasılsın
kız sen yörük müsün gözlemeleri yörükler yaparHiç sevmem patatesli şeyleri :/
Peynir ıspanak candır
gözlemenin her çeşidi güzeldi bide tazesoğanlı gözleme bi başka:)Ispanaklı gözleme diğeri patatesli gözleme:)
Pabucum geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Tedavi süreci nasıl geçiyor doktoru iyi ilgileniyor mu?Bebekle ben iyiyiz abla eşim 10 gündür hastanede yatıyor
Geçmiş olsun canım benim tez zamanda Allah şifa versin inşallahBebekle ben iyiyiz abla eşim 10 gündür hastanede yatıyor
Pırasalı da çok güzel olur tatlım...Tazecik olanlarından .. Gerçekten her çeşidi çok güzel olur.gözlemenin her çeşidi güzeldi bide tazesoğanlı gözleme bi başka:)
Allah iyilik versin inşaAllah sizlere, hayırlı ömürlü olsun evladınız eşinin nesi var bilmiyorum ama Rabbim tez şifaasını versin yanınıza hiç olmamış gibi dönmeyi nasip eylesinBebekle ben iyiyiz abla eşim 10 gündür hastanede yatıyor
Aminn amin canım sağol.O kadar doğal söylemişsiniz ki...
Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. Sana da kolay gelsin canim.
İkinizi de Allah esirgesin.
Sağol canım inşallah..Hayırlı olsunAllah kolaylık versinGüzel haberlerini bekliyoruz
bilmiyorum abla uzakta yatıyor üni hastanesinde şart lar çok iyi değilPabucum geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Tedavi süreci nasıl geçiyor doktoru iyi ilgileniyor mu?
Sağol canım aminGeçmiş olsun canım benim tez zamanda Allah şifa versin inşallah
Amin canım sağolAllah iyilik versin inşaAllah sizlere, hayırlı ömürlü olsun evladınız eşinin nesi var bilmiyorum ama Rabbim tez şifaasını versin yanınıza hiç olmamış gibi dönmeyi nasip eylesin
Canom hayırlı olsun Allah kolaylıklar versin inşaAllah ❤Aminn amin canım sağol.