• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pınar Labneli Tarifler Yarışması (2. Hafta)

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    730
  • Anket Kapalı .
İyi akşamlar kızlar 🥰 ben çok zaman oldu katılmayalı özlemiştim bu heyecanları diye katıldım ❤️ Bana yakın olan varsa buyrun gelin yaparım ben size pasta yeriz hem benim pastalar bilindikler gibi ağır olmuyor ciddi söylüyorum yolunuz düşerse başımın üstünde yeriniz var Her birinizin 🥰❤️

Eyyy canansu hanimcim yapmış miss gibi harika bir pasta, bizim mesajlara gülüyor, birde başarılar diliyor. Kıyıda sıkıştırıp dövmeyi teklif ediyorum kabul edenler, oy birliğiyle kabul edilmiştir :sopa:
Kurtlar Vadisi oldu bir an 🐺🐺🐺

Senin de Pizzan var, hemen yelkenleri indirme. Tarifinin arkasında dur 🤩
Arkasinda duracağım tarifim yok, o benim midemde duruyor :anneadayı:

Böyle hamiş gibi oldu ama o benim çocuğum sayılır :confused:

İyi akşamlar kızlar 🥰 ben çok zaman oldu katılmayalı özlemiştim bu heyecanları diye katıldım ❤ Bana yakın olan varsa buyrun gelin yaparım ben size pasta yeriz hem benim pastalar bilindikler gibi ağır olmuyor ciddi söylüyorum yolunuz düşerse başımın üstünde yeriniz var Her birinizin 🥰

teşekkür ederim kendi adıma
Yemiş kadar oldum bile
Ellerine sağlık😘

Eyyy canansu hanimcim yapmış miss gibi harika bir pasta, bizim mesajlara gülüyor, birde başarılar diliyor. Kıyıda sıkıştırıp dövmeyi teklif ediyorum kabul edenler, oy birliğiyle kabul edilmiştir :sopa:
Sen kimi dövüyorsun kız :sinirli:
Cennet mahallesine çevirmeyin buraları. Tersim kötüdür :sinirli::KK53::KK53::KK70:

😂😂😂
Kazeni etiketlerim heee ona göre😂

Back