Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yöresel TarifPınar Labneli Tarifler Yarışması (2. Hafta)
İyi akşamlar kızlar ben çok zaman oldu katılmayalı özlemiştim bu heyecanları diye katıldım Bana yakın olan varsa buyrun gelin yaparım ben size pasta yeriz hem benim pastalar bilindikler gibi ağır olmuyor ciddi söylüyorum yolunuz düşerse başımın üstünde yeriniz var Her birinizin
Eyyy canansu hanimcim yapmış miss gibi harika bir pasta, bizim mesajlara gülüyor, birde başarılar diliyor. Kıyıda sıkıştırıp dövmeyi teklif ediyorum kabul edenler, oy birliğiyle kabul edilmiştir
Eyyy canansu hanimcim yapmış miss gibi harika bir pasta, bizim mesajlara gülüyor, birde başarılar diliyor. Kıyıda sıkıştırıp dövmeyi teklif ediyorum kabul edenler, oy birliğiyle kabul edilmiştir
İyi akşamlar kızlar ben çok zaman oldu katılmayalı özlemiştim bu heyecanları diye katıldım ❤ Bana yakın olan varsa buyrun gelin yaparım ben size pasta yeriz hem benim pastalar bilindikler gibi ağır olmuyor ciddi söylüyorum yolunuz düşerse başımın üstünde yeriniz var Her birinizin ❤