- 8 Nisan 2017
- 56.964
- 299.873
- 698
Ama öyle masum köylüler olarak kaldı kıyıda biz daha masum düşündükHerkesin psikoloji gitmiş
Bu pastalar bize iyi gelmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama öyle masum köylüler olarak kaldı kıyıda biz daha masum düşündükHerkesin psikoloji gitmiş
Bu pastalar bize iyi gelmedi
Niye ki
Senin de Pizzan var, hemen yelkenleri indirme. Tarifinin arkasında durSenin pasta olmasada bir ihtimalin var, bizim bir dadlumuz bilem yok
Önümüzdeki hafta kapın tarifleriAma öyle masum köylüler olarak kaldı kıyıda biz daha masum düşündük
Sana kalpli yüz gönderdim canım şakadan yaptımAslı bana üzgün emoji bıraktı
Üzüldüm şimdi
Kurtlar Vadisi oldu bir anEyyy canansu hanimcim yapmış miss gibi harika bir pasta, bizim mesajlara gülüyor, birde başarılar diliyor. Kıyıda sıkıştırıp dövmeyi teklif ediyorum kabul edenler, oy birliğiyle kabul edilmiştir
Sana kalpli yüz gönderdim canım şakadan yaptım ☺☺
Arkasinda duracağım tarifim yok, o benim midemde duruyorSenin de Pizzan var, hemen yelkenleri indirme. Tarifinin arkasında dur
İyi akşamlar kızlar ben çok zaman oldu katılmayalı özlemiştim bu heyecanları diye katıldım ❤ Bana yakın olan varsa buyrun gelin yaparım ben size pasta yeriz hem benim pastalar bilindikler gibi ağır olmuyor ciddi söylüyorum yolunuz düşerse başımın üstünde yeriniz var Her birinizin ❤
Sen kimi dövüyorsun kızEyyy canansu hanimcim yapmış miss gibi harika bir pasta, bizim mesajlara gülüyor, birde başarılar diliyor. Kıyıda sıkıştırıp dövmeyi teklif ediyorum kabul edenler, oy birliğiyle kabul edilmiştir
Eyyy canansu hanimcim yapmış miss gibi harika bir pasta, bizim mesajlara gülüyor, birde başarılar diliyor. Kıyıda sıkıştırıp dövmeyi teklif ediyorum kabul edenler, oy birliğiyle kabul edilmiştir
Ben seni tutuyorumKimse acitasyon yapmasın ben dururken, zavallı pastam butik pastacilarin arasında kenar mahalle pastahanesi gibi kaldi
14 Şubat pastası diye bekledim canımüstadımsın
Bende önce yükleseydiniz hipo ve sen
Ben kenardan kenar çıkışa giderdim
sağolasın canım benimteşekkür ederim kendi adıma
Yemiş kadar oldum bile
Ellerine sağlık
Kapariz da ben direk tatlı düşündüm öncekiler olmayınca pasta aklıma gelmediÖnümüzdeki hafta kapın tarifleri
Kurtlar Vadisi oldu bir an