- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dua tarif ariyodu en son
Sen onun sunumları gördün mü Tehlikeli yarışmacı sahalara dönüyorÇok doğru diyon yavrum vallah yaninada zeytin dometes reçel çay ohhh mis kayfalti sofrası koyaciiiim
Bak hiç böyle düşünmemiştim ablaaaa valla iyi yakaladın giiz ElalisTabi onlar ekmeğe sürsün sen üstüne bomba at
Sağol canım benimYeni kategorimiz hayırlı olsuuun
Benim algı biraz aşağılarda idare edin.Yazdı veya cevap yazdıysam hatırlamam bileDua tarif ariyodu en son
Azıcık uyanık ol hiç mi öğrenmedinBak hiç böyle düşünmemiştim ablaaaa valla iyi yakaladın giiz Elalis
Bulamamıştı konuyu burada etiketledim onuBenim algı biraz aşağılarda idare edin.Yazdı veya cevap yazdıysam hatırlamam bile
Pek saf çıktın sendeBak hiç böyle düşünmemiştim ablaaaa valla iyi yakaladın giiz Elalis
Yeminle daha çakal olamamisiiiimAzıcık uyanık ol hiç mi öğrenmedin
Siz unuttuklarımı etiketleyin:)Bulamamıştı konuyu burada etiketledim onu
Neyse bundan sonra uyanık olYeminle daha çakal olamamisiiiim
O kaa geziyoz birlikteYeminle daha çakal olamamisiiiim
Diğer sayfada herkesi etiketledin diye etiket yapmadım kaldimi ki orda olmayanSiz unuttuklarımı etiketleyin:)
Hayde bi kişiyi egale ettik hayırlısıynanÇok doğru diyon yavrum vallah yaninada zeytin dometes reçel çay ohhh mis kayfalti sofrası koyaciiiim
Senden öğrenememiş:)O kaa geziyoz birlikte
HemenYa valla bana biseyler oldu özüme dönmem lazım Canfeb kuzu tohatla beni
41 kişi etiketledim:)41 kere maşaalllahDiğer sayfada herkesi etiketledin diye etiket yapmadım kaldimi ki orda olmayan
TamamdırNeyse bundan sonra uyanık ol
O kaa geziyoz birlikte