- 8 Nisan 2017
- 56.961
- 299.638
- 698
Süt de çok güzel bir fikrim var nevoTam bilmiyorum ama bu labne diğeri süt olur veya peynir,yoğurt vs gibi devam edebiliriz:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süt de çok güzel bir fikrim var nevoTam bilmiyorum ama bu labne diğeri süt olur veya peynir,yoğurt vs gibi devam edebiliriz:)
Tamamdır ben kaçtım4 hafta sürecek her hafta başka kategori olacak:)
Bu hafta labne:)
Eski sistem daha mı iyiydi NevresteTam bilmiyorum ama bu labne diğeri süt olur veya peynir,yoğurt vs gibi devam edebiliriz:)
Tamam abla buarada kimse farkına varmadı sanırım minik farketmemisTam bilmiyorum ama bu labne diğeri süt olur veya peynir,yoğurt vs gibi devam edebiliriz:)
Kanka kazanirsam en cok annem sevineceksut urunleri kardesime gidecek ya oglusuna kalsium olacakBen kazanırsam sana yollayayuim kanka beni tut iki kirik peynirin lafını mi edecegiz belki çok kırık tır da
Hah iyi bari bakalim benum herufu nasil kandirip aldiricamKazanabilirsin canım o kural sponsorlu kategorilerde değişiyor.Sadece 4 yarışmada sadece bir sefer 1. olabilirsin:)
Canım bu ay böyle Mart'ta eskiye döneceğiz:)Sponsor aldık ondan böyle:)Eski sistem daha mı iyiydi Nevreste
Ben bugün Medine dilencisi gibi herkese Allah razı olsun diyorum senden de Allah razı olsun farketmemistimTamam abla buarada kimse farkına varmadı sanırım minik farketmemis
İlk mesaja odaklanmıyoruz başlık yetiyorTamam abla buarada kimse farkına varmadı sanırım minik farketmemis
Hayırlı olsun o zamanCanım bu ay böyle Mart'ta eskiye döneceğiz:)Sponsor aldık ondan böyle:)
Hadi tarifini kapmaya:)Kanka kazanirsam en cok annem sevineceksut urunleri kardesime gidecek ya oglusuna kalsium olacak
Hah iyi bari bakalim benum herufu nasil kandirip aldiricam
Sağol canım benimHayırlı olsun o zaman
Cümlemizden bacimmBen bugün Medine dilencisi gibi herkese Allah razı olsun diyorum senden de Allah razı olsun farketmemistim
Nana baci nassin
Cumartesi bitiyor:)Gidem sekullu sukullu tarif bulayimama bu hafta yogunum yetisir miyim bilemiyorum
Valla ne bekliyorduk ne geldi öyle olunca da odaklanamadik sanırım ben önce bı afalladim ilk sonra döndüm okudumİlk mesaja odaklanmıyoruz başlık yetiyor