- 8 Nisan 2017
- 56.951
- 299.507
- 698
Gördüm abla hayırlı olsunYarın dedik Kazen buralardaydı açtık konuyu:)Ben hazır olun diye etiketledim herkesi:)1 saat olmuştur:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gördüm abla hayırlı olsunYarın dedik Kazen buralardaydı açtık konuyu:)Ben hazır olun diye etiketledim herkesi:)1 saat olmuştur:)
Burdan neden bildirim gelmedi kendi kendineFeslegen Kokulu Nane hu konuyu gördün mü? Yoksa diğer konuda sende bekleyenlerden misin
Hoş gelse de ben görmedim anca girdim siteyeBurdan neden bildirim gelmedi kendi kendine
Bana da gelmedi burdanBurdan neden bildirim gelmedi kendi kendine
Görmemiştim canım.Feslegen Kokulu Nane hu konuyu gördün mü? Yoksa diğer konuda sende bekleyenlerden misin
Banada gelmedi, bende izleri takip edip geldimBurdan neden bildirim gelmedi kendi kendine
Nana baci nassinBanada gelmedi, bende izleri takip edip geldim
Ben kazanırsam sana yollayayuim kanka beni tut iki kirik peynirin lafını mi edecegiz belki çok kırık tır daBi sey sorucam bu kategori sponsorlu ya onceki sutas yarismasi gibi 3 kere kazanmis bile olsan yine kazaniliyor mu
Bizim burda labne peynir pahali ona gore sey edicem
Allah razı olsiun senden birde nevodanBanada gelmedi, bende izleri takip edip geldim
Kazanabilirsin canım o kural sponsorlu kategorilerde değişiyor.Sadece 4 yarışmada sadece bir sefer 1. olabilirsin:)Bi sey sorucam bu kategori sponsorlu ya onceki sutas yarismasi gibi 3 kere kazanmis bile olsan yine kazaniliyor mu
Bizim burda labne peynir pahali ona gore sey edicem
Her cumartesi miHer cumartesi tekrarlanacakmisya bu ilk yarismada alamadigimizi diğer yarışmada alabiliyor muyuz nevo ablam tabi alabilirsek
Tam bilmiyorum ama bu labne diğeri süt olur veya peynir,yoğurt vs gibi devam edebiliriz:)Her cumartesi tekrarlanacakmisya bu ilk yarismada alamadigimizi diğer yarışmada alabiliyor muyuz nevo ablam tabi alabilirsek
Biri diğer konuya gidip büyük harflerle yazsın konu açıldı diye
Ben yazmıştımBiri diğer konuya gidip büyük harflerle yazsın konu açıldı diye
4 hafta sürecek her hafta başka kategori olacak:)Her cumartesi mi