- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum ablacim hic sıkıntı degil subatin 1 olunca bir bakayim dedim sizleri burda bulunca cook mutlu oldumCidden aklımdan çıkmış bugün sen yazınca gördüm.Dedim ayyyy zipzip' i mi unutmuşum
Kafam normal değil kusura bakma sen aslında unutulmazsın
Şöbiyet yapıyorum ses yapmayın
Ya hepsi katılırsa
Bende de var bakKalp şeker tansiyon var bende böyle şey söylenir mi
Selam, pınar yarışması boyunca 1kez 1.lik ödülü alabiliyorsunuzBen mi yanlış anladim, 2 hafta üst üste mi birinci olunursa ödül ikinciye gidiyor, yoksa herhangi bir zaman da birinci olunup sonra tekrar kazanılırsa mi sayılmıyor. Ikinciyse eger bir kere kazananın ikinceye yarışmaya girmesine gerek yok diye düşünüyorum.
ayy sende mi seviyorsunAy ben çok severim ya havalar ısınsın istiyorum bir tavuk bir horoz, kümes yaptirmam lazım komşu bahçelere gitmesin diye
sağolAllah kolaylık versin valla
valla çok da pasaklilar aslindaOyy bu çok zor, desene ileride çok pimpirikli olacak
kimseye gitmedi kaptan bu seferKonu acildiginda hep gelirdi ama bu sefer gelmemis zaten cok takilmiyorum aksamlari artik
Şöbiyet yapıyorum ses yapmayın
Neyse burdayiz artik bildirim gelirkimseye gitmedi kaptan bu sefer
Hemen koş özele kolay tarifler varNeyse burdayiz artik bildirim gelir
Kolay tarifler vardır canim bu haftayi atlatalim da sonrasinda tarif alacağımHemen koş özele kolay tarifler var
Tamam ozamqn kolay gelsin :))Kolay tarifler vardır canim bu haftayi atlatalim da sonrasinda tarif alacağım