- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
yanii kendide rahatsız oldu sildi heralBen gördüğümde şok olmuştum
Doğan görünümlü şahin gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yanii kendide rahatsız oldu sildi heralBen gördüğümde şok olmuştum
Doğan görünümlü şahin gibi
iste seytannn enqel oluyoBi banyo yapsaaam
Namazımı kılsaaammm
Kuranımı okusam yatsam
Zor gelüyür
Bir de 5 harfli vardı dimi
Üç harflinin noktalısı desin
Uzun zamandır hep geç uyuyorum bugün uykum geldi:)Yatağa gidince kaçacak o kesin:)Bi banyo yapsaaam
Namazımı kılsaaammm
Kuranımı okusam yatsam
Zor gelüyür
neyse artık sarjım yok diye burdan girdim. mahperi diye üye vardı abla bakıyorum yokk sildimi acabaEki Görüntüle 2583414
Böyle olması lazım:)
Onu karıştırma sık geliyo buralaraBir de 5 harfli vardı dimi
Sen yap yoksa:)neyse artık sarjım yok diye burdan girdim. mahperi diye üye vardı abla bakıyorum yokk sildimi acaba
Ben de geç yatıyorum bu aralarUzun zamandır hep geç uyuyorum bugün uykum geldi:)Yatağa gidince kaçacak o kesin:)
Hadi erinme kalk yap:)
Onun bacaklarını ikiye ayırırım şimdi beniste seytannn enqel oluyo
Ben 3 aydır geceleri dolaşıyorum:)Ben de geç yatıyorum bu aralar
Hadi bismillah gidim ben
Allaha emanet olun güzeller ♥
aramalarda cıkmıyo. mahperi hatun gibi biseydi suanda mahperi kimse yok ben olayımmı ozamanSen yap yoksa:)
Geldin de yok mu dedik ?Hâlâ aynı tokatlar,Şiddetnur yapsana nickiniAl sana 8 doz aşıVay beybi bizede yollasana o aşı dan kendine Müslüman
Allah kabul etsin hayırlı gecelerOnun bacaklarını ikiye ayırırım şimdi ben
Iyi gecelerBen de geç yatıyorum bu aralar
Hadi bismillah gidim ben
Allaha emanet olun güzeller ♥
Şiddetnur ne yaaaa haykırdımGeldin de yok mu dedik ?Hâlâ aynı tokatlar,Şiddetnur yapsana nickiniAl sana 8 doz aşı
O var canım az önce baktım:)Ol bakalım oluyorsa:)aramalarda cıkmıyo. mahperi hatun gibi biseydi suanda mahperi kimse yok ben olayımmı ozaman
Çoktan karistirmistik biz onu o zaman netim bitmiştiOnu karıştırma sık geliyo buralara
Nevreste abla hatirladinmi bu msji buldum ben onuNetim gelince konuşalım bunu
Yakışır ama değil mi ?Şiddetnur ne yaaaa haykırdım
Mahperi hatun var,bizim kız hattaO var canım az önce baktım:)Ol bakalım oluyorsa:)