Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Oylarim San Sebestian ile Limonlu Chescake enfes duruyolar hatta yapan arkadaslar benimle tarif paylasabilir mi hamisim yapip yerdim Diger arkadaslarinda ellerine saglik iyi olan kazansinn
Teşekkür ederim canım üzerine tiklarsan tarif sayfasına gidebilirsin

Nazik nazik gidip yeni tarifimin malzemelerini tamamlayayim bari
Nazik' ten de bir şey çıkmadı.
Hayaller proluk gerçekler labne
Orası belli olmaz kazen sürprizlerin patronu

Limonlu cheesecake diğerlerinde labne nerde allasen
Labneyi hayatımızın her alanına yayabiliriz mesajını verdik ama labne cheesecake' le sınırlı kalmasın dedik bize tam altın taksalar yeridir bence...fabrikaları batmaktan kurtardik tatlım...

Kazen in beğendiği otomatik eleniyor mu?
Beni seçti diye çok sevinmiştim oysa, bu büyük uğursuzluk mu yaniiiiiiii ???
En çok yapilan şakalardan biridir,Kazen oy verdiyse birinci olunamayacagina inanilir ,ama oy alip birinci olan da oldu tabii:))

Kazen in beğendiği otomatik eleniyor mu?
Beni seçti diye çok sevinmiştim oysa, bu büyük uğursuzluk mu yaniiiiiiii ???
Sevincini hiç heba etme tatlım. Öncesinde bir iki arkadaşımıza böyle denk geldi sanırım. Kara bahtım kör talihim tersine dön inşallah deyiver

Sevincini hiç heba etme tatlım. Öncesinde bir iki arkadaşımıza böyle denk geldi sanırım. Kara bahtım kör talihim tersine dön inşallah deyiver
Kış kış kışşş...
Ama bu cheesecake ler varken benim tarif biraz zor gündeme gelir
Neyse en azından bu tarifi alanlar olur .

Oyumu ıspanaklı börekten yana kullandım zor bir seçim oldu zira hepsi çok güzel ellerinize sağlık
Aa boregime oy veren birisi onca guzel tarif arasindan boregimi sectiniz tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…