• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Oylarim San Sebestian ile Limonlu Chescake enfes duruyolar :KK73: hatta yapan arkadaslar benimle tarif paylasabilir mi hamisim yapip yerdim :KK53: Diger arkadaslarinda ellerine saglik iyi olan kazansinnHoppa
Teşekkür ederim canım üzerine tiklarsan tarif sayfasına gidebilirsin:KK68:

Nazik nazik gidip yeni tarifimin malzemelerini tamamlayayim bari :işsiz: :işsiz: :işsiz:
Nazik' ten de bir şey çıkmadı. :KK61:
Hayaller proluk gerçekler labne :KK22:
Orası belli olmaz kazen sürprizlerin patronu 🥰

Limonlu cheesecake 👍😍 diğerlerinde labne nerde allasen 😂
Labneyi hayatımızın her alanına yayabiliriz mesajını verdik ama :KK20: labne cheesecake' le sınırlı kalmasın dedik bize tam altın taksalar yeridir bence...fabrikaları batmaktan kurtardik tatlım...:KK76:

Kazen Kazen in beğendiği otomatik eleniyor mu? 😱
Beni seçti diye çok sevinmiştim oysa, bu büyük uğursuzluk mu yaniiiiiiii ???
:skandal:
En çok yapilan şakalardan biridir,Kazen oy verdiyse birinci olunamayacagina inanilir ,ama oy alip birinci olan da oldu tabii:))

Kazen Kazen in beğendiği otomatik eleniyor mu? 😱
Beni seçti diye çok sevinmiştim oysa, bu büyük uğursuzluk mu yaniiiiiiii ???
:skandal:
Sevincini hiç heba etme tatlım. :KK68: Öncesinde bir iki arkadaşımıza böyle denk geldi sanırım. Kara bahtım kör talihim tersine dön inşallah deyiver :dua:

Sevincini hiç heba etme tatlım. :KK68: Öncesinde bir iki arkadaşımıza böyle denk geldi sanırım. Kara bahtım kör talihim tersine dön inşallah deyiver :dua:
Kış kış kışşş...
Ama bu cheesecake ler varken benim tarif biraz zor gündeme gelir :D
Neyse en azından bu tarifi alanlar olur .

Oyumu ıspanaklı börekten yana kullandım zor bir seçim oldu zira hepsi çok güzel ellerinize sağlık
Aa boregime oy veren birisi onca guzel tarif arasindan boregimi sectiniz tesekkur ederim 😃

Back