Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya nasıl koruycaz peki kuzum üzerine bişey mi örtsek? Hangi Marka almıştınBenimki füme benimki de sarılık başladı iki yıl oldu alali
Ağırdan alıyorlarNiye oy vermiyorsunuz
Benimki kiwi diHadi ya nasıl koruycaz peki kuzum üzerine bişey mi örtsek? Hangi Marka almıştın
Ben buna oy veremem çiçeğim tiramisu Sebastian cheescake Ali nazik üçüde beni benden aldı kime versem aklım diğerinde kalır.sonlara doğru belkiNiye oy vermiyorsunuz
Tamam canım sen bilirsinBen buna oy veremem çiçeğim tiramisu Sebastian cheescake Ali nazik üçüde beni benden aldı kime versem aklım diğerinde kalır.sonlara doğru belki
Kolay gelsin :))Benim işim şimdilik bitti gidip biraz ortalığı toparlayayım geri gelirim
Garaja sokma durumu maalesef garaj yok acaba koltuğun üstünü örtsek yetmezmi kiBenimki kiwi di
Kapalı garaj olması lazım sanırım yada örtü Örtkej gerekebilir benimki hep açık durdu ve sürekli arabada o yüzden oldu sanırım birde güneşim altinda hep araba
Bence yeterlidir ben onu da yapmadım çünküGaraja sokma durumu maalesef garaj yok acaba koltuğun üstünü örtsek yetmezmi ki
Ne kadar sürede oldu peki 2 senede mi?Bence yeterlidir ben onu da yapmadım çünkü
Evet bu yıl başladı ve ben öğle yemeklerine gittiğim ve mecburen arabada yemek yediğim için cocukara sürekli yıkanıyor oto koltuğuNe kadar sürede oldu peki 2 senede mi?
E benim 8 tanesinde gozum var napacam simdiyarina kadar dusuneyim hic bu kadar kararsiz olmamistimNiye oy vermiyorsunuz
Hespi ayrı güzel hanginle nasıl bir anım var onu düşündüm saçaklı poğaça baskın geldi bendeE benim 8 tanesinde gozum var napacam simdiyarina kadar dusuneyim hic bu kadar kararsiz olmamistim
2 bari olsaydı, tek oy mümkün degilE benim 8 tanesinde gozum var napacam simdiyarina kadar dusuneyim hic bu kadar kararsiz olmamistim