- 24 Eylül 2018
- 98.298
- 294.646
- 698
geldiimGel ozaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geldiimGel ozaman
Ben sırf sohbete geldim :))Tarif alacaklara bol şanslar
İyi ozamanOlsun elemanımız labne
Hemşom benim yaBen bu sefer senin adına katılıyorum
Hala indirim devam ediyorBimden ucuz labne almış mıydınız
Heyecan devam ediyorOylama için ilk mesajı düzenleyeceğim:)Konu onaylanırsa yazarsınız
çok teşekkür ederim canım bende gri almaya karar verdimGri çok güzel görünüyor ama ya Siyah daha çok solabilen bir renk ama
Evet canım haklısın ikinci el sitelerine baktığımda hep siyah renkli oto koltuklarının renginin turuncuya dönüştüğünü gördüm puset yok kızıma alıyorum şuan için 1,5 yaşında.kardeşi doğunca da o biner.3 kademeli yatışı var.seninkinin markası ne memnunsun diymiGride solsa bile fark edilmiyor o kadar ama siyahın rengi direk afadersin ishal sarisina dönüyor
Sonuçta bu sürekli arabada takılı kalacak..
Bir de eğer pusetin yoksa puset kadar egilebilenden almanızı öneririm benim pusetim olmasına rağmen öyle almıştım ve şuan çok rahat kullanıyorum çünkü çocuk uyurken başı düşmüyor egdigimiz için..
Harika secim,hayırlı olsun canimçok teşekkür ederim canım bende gri almaya karar verdim
Evet canım haklısın ikinci el sitelerine baktığımda hep siyah renkli oto koltuklarının renginin turuncuya dönüştüğünü gördüm puset yok kızıma alıyorum şuan için 1,5 yaşında.kardeşi doğunca da o biner.3 kademeli yatışı var.seninkinin markası ne memnunsun diymi
Sağolasın gülüm muckkkHarika secim,hayırlı olsun canim
Evet çok memnunum markasını hatırlamıyorum ama minicity den almıştımçok teşekkür ederim canım bende gri almaya karar verdim
Evet canım haklısın ikinci el sitelerine baktığımda hep siyah renkli oto koltuklarının renginin turuncuya dönüştüğünü gördüm puset yok kızıma alıyorum şuan için 1,5 yaşında.kardeşi doğunca da o biner.3 kademeli yatışı var.seninkinin markası ne memnunsun diymi
Sen de sağol tatlımSağolasın gülüm muckkk
Benimki füme benimki de sarılık başladı iki yıl oldu alaliçok teşekkür ederim canım bende gri almaya karar verdim