Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Sagol canim benim,idare ediyorum,sen nasılsın?Şubat sonu ameliyat için görüşmeye gidecegim,inşallah gün verirler,kurtulurum:)
Ne icin ameliyat olucaksın cnm aklima geliyosun bazen nasıl oldu acaba diye . Umarim ii olursun kurtulursun bian once. Yürüyorsun dimi

Ne icin ameliyat olucaksın cnm aklima geliyosun bazen nasıl oldu acaba diye . Umarim ii olursun kurtulursun bian once. Yürüyorsun dimi
Kolostomi diyorlar,karında bir delik açıyorlar,Bağirsakla ilgili ciddi durumlarda yapılan bir şey.Cok can sıkıcıO delik kapatılacak,torba kullanmak zorunda kalmayacağım

Kovalar nasıl olur
Allah sabır versin derim
Hırslı,çalışkan,lider ruhlu,yenilikçi,dik kafalı,herkesi dinleyip yine de bildiğini okuyan,özgür
Ben seviyom kendimi ama

Kolostomi diyorlar,karında bir delik açıyorlar,Bağirsakla ilgili ciddi durumlarda yapılan bir şey.Cok can sıkıcıO delik kapatılacak,torba kullanmak zorunda kalmayacağım
Allah yardımcın olsun canım benim

Cok üzüldüm Rabbim şafii ismiyle sifa versin canim benim agrısız sızısız atlatırsın umarim iyi olursunn❤

Canım çok geçmiş olsun şimdiden.rabbim şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…