• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Sagol canim benim,idare ediyorum,sen nasılsın?Şubat sonu ameliyat için görüşmeye gidecegim,inşallah gün verirler,kurtulurum:)
Ne icin ameliyat olucaksın cnm aklima geliyosun bazen nasıl oldu acaba diye . Umarim ii olursun kurtulursun bian once🙏. Yürüyorsun dimi

Ne icin ameliyat olucaksın cnm aklima geliyosun bazen nasıl oldu acaba diye . Umarim ii olursun kurtulursun bian once🙏. Yürüyorsun dimi
Kolostomi diyorlar,karında bir delik açıyorlar,Bağirsakla ilgili ciddi durumlarda yapılan bir şey.Cok can sıkıcı:(O delik kapatılacak,torba kullanmak zorunda kalmayacağım

Çok şükür iyiler büyüyorlar 🥰 geçmişte gördüm babanı kaybetmişsin. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Size de sabırlar versin inşallah...

Oyy eloş teyzesiyle aynı gün doğmuş oğlum9. Kovalar nasıl olur eloş?

:KK12:
Kovalar nasıl olur
Allah sabır versin derim :D
Hırslı,çalışkan,lider ruhlu,yenilikçi,dik kafalı,herkesi dinleyip yine de bildiğini okuyan,özgür
Ben seviyom kendimi ama :KK45:

Kolostomi diyorlar,karında bir delik açıyorlar,Bağirsakla ilgili ciddi durumlarda yapılan bir şey.Cok can sıkıcı:KK43:O delik kapatılacak,torba kullanmak zorunda kalmayacağım
Allah yardımcın olsun canım benim:60:

Kolostomi diyorlar,karında bir delik açıyorlar,Bağirsakla ilgili ciddi durumlarda yapılan bir şey.Cok can sıkıcı:KK43:O delik kapatılacak,torba kullanmak zorunda kalmayacağım
Cok üzüldüm Rabbim şafii ismiyle sifa versin canim benim agrısız sızısız atlatırsın umarim iyi olursunn❤

Canım çok geçmiş olsun şimdiden.rabbim şifa versin inşallah 😍

Back