- 24 Eylül 2018
- 98.279
- 294.614
- 698
Evet,o yuzden hep destek,tam destekSende bizdensin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet,o yuzden hep destek,tam destekSende bizdensin
Dimii yaa napayim pekii pamuk sekeri falanmiYağmurdan kaçarken dolu
Öyle canım çok şükür
CanımsınSenin ameliyat ne zamanEvet,o yuzden hep destek,tam destek
Sagol canim benim,idare ediyorum,sen nasılsın?Şubat sonu ameliyat için görüşmeye gidecegim,inşallah gün verirler,kurtulurum:)Nasilsin cnmm nasıl oldunn
Sen de benim ❤Şubatta bir gidecegim,konusacagim. Insallah gün alip gelecegim,çok aminCanımsınSenin ameliyat ne zaman
Ne icin ameliyat olucaksın cnm aklima geliyosun bazen nasıl oldu acaba diye . Umarim ii olursun kurtulursun bian once. Yürüyorsun dimiSagol canim benim,idare ediyorum,sen nasılsın?Şubat sonu ameliyat için görüşmeye gidecegim,inşallah gün verirler,kurtulurum:)
Pöf valla anane olucam diye ödüm patlıyoDaha küçük ya:)Burada çoğu genç biz yaşlıyız
İnşaallah canım haber verirsinSen de benim ♥❤♥Şubatta bir gidecegim,konusacagim. Insallah gün alip gelecegim,çok amin
Sen olursun çok sürmezPöf valla anane olucam diye ödüm patlıyo
Bana göre tabikiKime göre,neye göre
Kolostomi diyorlar,karında bir delik açıyorlar,Bağirsakla ilgili ciddi durumlarda yapılan bir şey.Cok can sıkıcıO delik kapatılacak,torba kullanmak zorunda kalmayacağımNe icin ameliyat olucaksın cnm aklima geliyosun bazen nasıl oldu acaba diye . Umarim ii olursun kurtulursun bian once. Yürüyorsun dimi
Kovalar nasıl olurÇok şükür iyiler büyüyorlar geçmişte gördüm babanı kaybetmişsin. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Size de sabırlar versin inşallah...
Oyy eloş teyzesiyle aynı gün doğmuş oğlum9. Kovalar nasıl olur eloş?
Allah yardımcın olsun canım benimKolostomi diyorlar,karında bir delik açıyorlar,Bağirsakla ilgili ciddi durumlarda yapılan bir şey.Cok can sıkıcıO delik kapatılacak,torba kullanmak zorunda kalmayacağım
Ufal da cebime gir Hem biz daha genciz taam mı?Bana göre tabiki
Cok üzüldüm Rabbim şafii ismiyle sifa versin canim benim agrısız sızısız atlatırsın umarim iyi olursunn❤Kolostomi diyorlar,karında bir delik açıyorlar,Bağirsakla ilgili ciddi durumlarda yapılan bir şey.Cok can sıkıcıO delik kapatılacak,torba kullanmak zorunda kalmayacağım
Amin güzelciğim,çok sağol ❤Allah yardımcın olsun canım benim
Amin canım ya,bir an önce olsam da bitse❤Cok üzüldüm Rabbim şafii ismiyle sifa versin canim benim agrısız sızısız atlatırsın umarim iyi olursunn❤
Ya ya tabi tabiUfal da cebime gir Hem biz daha genciz taam mı?
Canım çok geçmiş olsun şimdiden.rabbim şifa versin inşallahKolostomi diyorlar,karında bir delik açıyorlar,Bağirsakla ilgili ciddi durumlarda yapılan bir şey.Cok can sıkıcıO delik kapatılacak,torba kullanmak zorunda kalmayacağım