- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Oyyy kısacası erkek tarafına yıkacağım demiyordaYemek düğünde orti hem kına hem düğün yemekli ağır olur dedik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyy kısacası erkek tarafına yıkacağım demiyordaYemek düğünde orti hem kına hem düğün yemekli ağır olur dedik
Yemekli kina yapmak icin Sabancilarin kizi olmak lazimYemek düğünde orti hem kına hem düğün yemekli ağır olur dedik
Orti ondan değil biliyorsun ben gösterişi sevmiyorum demesinler şimdi para çok diye kınada bile yemek verdi diyeOyyy kısacası erkek tarafına yıkacağım demiyorda
Gride solsa bile fark edilmiyor o kadar ama siyahın rengi direk afadersin ishal sarisina dönüyorteşekkür ederim canım bende normalde siyah alacaktım ama grinin görüntüsü beni benden alıyor
evet genelde çevremde siyah daha kullanışlı siyah al diyorlar ama güneş vurdukça soluyor siyah.acaba gri de solar mı
sağol kuzum
Yada geliniYemekli kina yapmak icin Sabancilarin kizi olmak lazim
Ya da evet O yuzden yemekli kinaya gerek yokYada gelini
Kuruyemiş meyve suyu iyidir yiyip gelseydinizYa da evet O yuzden yemekli kinaya gerek yok
Yemekli kina yapmak icin Sabancilarin kizi olmak lazim
Hic,onu da kendileri yapiversin ,her seyi devletten beklemeyinKuruyemiş meyve suyu iyidir yiyip gelseydiniz
Saçlar bombe olurken no gösterişOrti ondan değil biliyorsun ben gösterişi sevmiyorum demesinler şimdi para çok diye kınada bile yemek verdi diye
Bu fikir bir harika dostumNe gerek var , bizimle arkadas olsa yeter Dur sana kına organize edeyim
Mercimek çorbası benden
Çerezler minikden
Içecek canfebden
Salata nevrostan
Ana yemek kukrimde
Tatlıda elisden
Diğerleri tam altın taksın
Sonuçta bu gecenin kraliçesiyim az bombe hakkımSaçlar bombe olurken no gösteriş
O saclarin dogal hali parmaklari islatip prize sokunca oluyorSaçlar bombe olurken no gösteriş
Bombe saç hakkımız engellenemezSonuçta bu gecenin kraliçesiyim az bombe hakkım
Benimkiler prize gerek duymadan öyle oluyorO saclarin dogal hali parmaklari islatip prize sokunca oluyor
Bombe saç hakkımız engellenemez
Halayyyyy diyeyim sen anla ortiOrti sen beni kıskandın mı yoksa ne bu eleştirisel yaklaşımlar
Benim saçlarda hem kivircik,hem gürdü çok,tokalar tutmazdı o derece. Şu an fare kuyruğu kadar kaldıBenimkiler prize gerek duymadan öyle oluyor
Yazık damat hep aynıSadelikten yanasın bilirim