- 24 Haziran 2015
- 39.882
- 154.564
- 598
Anca beraber kanca beraberHayır yaa,bak işte yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anca beraber kanca beraberHayır yaa,bak işte yine
Tamamdır kuzussEl den başlayak bir sonra duruma göre ilerleriz
Adaletli adilemAnca beraber kanca beraber
Siyahta güneş lekesi çabuk oluyor o yüzden gri derim.Kızlar biliyorum yeri burası değil ama fikir almak için size de bi danışayım dedim,oto koltuğu alıcam bu akşam indirimden,sizce hangi rengi güzel hangisini almalıyım,siz olsanız hangisini alırdınız
Eki Görüntüle 2587169 Eki Görüntüle 2587170
Bknz. KamberlerHiçte sevmem
Geçmiş olsun canim. Misafiri var,gidince gelecektiNevrosumu gören var mı? Karın ağrısı ile kıvranıyorum şimdi yatarsam tarifimi kapabilirler
GriKızlar biliyorum yeri burası değil ama fikir almak için size de bi danışayım dedim,oto koltuğu alıcam bu akşam indirimden,sizce hangi rengi güzel hangisini almalıyım,siz olsanız hangisini alırdınız
Eki Görüntüle 2587169 Eki Görüntüle 2587170
Geçmiş olsun ortımNevrosumu gören var mı? Karın ağrısı ile kıvranıyorum şimdi yatarsam tarifimi kapabilirler
Nevoş birazdan gelir kına gecemi şu şarkı ile kapatıyorum beni yalnız bırakmayan dostlarıma selam ederim, gelmeyenler ile bilare hesaplaşacağım
Bknz. Kamberler
Evet kuzum al bütün kuruyemiş ile meyve suları doldur çantaya hakettin sen bunuBaşından sonuna vardım ben
Anlayınca heee dedin ama değil mi ?İlk okudugumda kamburlar anladığımı hayatta söylemem
Holley,en sevdiğim Cevizli lokum da varsa tamam :)Evet kuzum al bütün kuruyemiş ile meyve suları doldur çantaya hakettin sen bunu
Evet kuzum al bütün kuruyemiş ile meyve suları doldur çantaya hakettin sen bunu
teşekkür ederim canım bende normalde siyah alacaktım ama grinin görüntüsü beni benden alıyorBen de siyah cok severim ama gri de cok asil durmuş
evet genelde çevremde siyah daha kullanışlı siyah al diyorlar ama güneş vurdukça soluyor siyah.acaba gri de solar mıSiyahta güneş lekesi çabuk oluyor o yüzden gri derim.
sağol kuzum
Ay ortimde cimri çıktı, yemeksiz miydi kına? Bu yüzden kimseler gelmedi demek
Yemek düğünde orti hem kına hem düğün yemekli ağır olur dedikAy ortimde cimri çıktı, yemeksiz miydi kına? Bu yüzden kimseler gelmedi demek
Gri çok güzel görünüyor ama ya Siyah daha çok solabilen bir renk amateşekkür ederim canım bende normalde siyah alacaktım ama grinin görüntüsü beni benden alıyor
evet genelde çevremde siyah daha kullanışlı siyah al diyorlar ama güneş vurdukça soluyor siyah.acaba gri de solar mı
sağol kuzum