- 16 Ağustos 2010
- 293.027
- 602.892
- 43
Yap tabi :)Sen daha güzel yaparsın ben o kadar güzel yapamamO zaman ben yapayım haftasonu benim işime yarar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yap tabi :)Sen daha güzel yaparsın ben o kadar güzel yapamamO zaman ben yapayım haftasonu benim işime yarar
Beni simartiyorsun (yeni gelin smile )Yap tabi :)Sen daha güzel yaparsın ben o kadar güzel yapamam
Bende çok şey edemiyorum anlıyorumEski topraklar bizi ikiye katlar 10 la çarpar aklımızı ters düz eder onlar var ya onlar
Neyse elit minik var şuan cizgimden kaymayacagim
Benim de mutfak toplanacak inşallah herhang bir tencereye göz dikmemBen kaçtım güzeller biraz evi toparlayayım ,sonra yatarım belki:)
Hayırlı geceler
Hayırlı geceler canım Allah rahatlık versinBen kaçtım güzeller biraz evi toparlayayım ,sonra yatarım belki:)
Hayırlı geceler
Gerçekleri söylüyorum:)Cidden sen Azerin'den cantanem'den daha güzelini yapabilirsin.Onları çok beğenmedik merak etmeBeni simartiyorsun (yeni gelin smile )
Aynen bızim classimiz sarsılma sin sarsildigimiz yeterBende çok şey edemiyorum anlıyorum
Kolay gelsinBenim de mutfak toplanacak inşallah herhang bir tencereye göz dikmem
Sağol canım benimHayırlı geceler canım Allah rahatlık versin ❤
Nevreste böyle deyip dara düşürme beni onlar kim ben kimGerçekleri söylüyorum:)Cidden sen Azerin'den cantanem'den daha güzelini yapabilirsin.Onları çok beğenmedik merak etme
İyi geceler Allah rahatlık versin abla sana da :))Kolay gelsin
Ramazan sofraları 1.si var karşımızdaNevreste böyle deyip dara düşürme beni onlar kim ben kim
Sağol canımİyi geceler Allah rahatlık versin abla sana da :))
Çok doğru kelimelerimi harcayamıyorum artıkAynen bızim classimiz sarsılma sin sarsildigimiz yeter
Kırmızı bana has, sen pembe alKırmızılı
Ama kırmızı uğurluKırmızı bana has, sen pembe al
Profil deki ablanın kırmızı yırtmaçlı elbisesi neyine yetmiyorAma kırmızı uğurlu
Hayırlı gecelerBen de yatıyorum kızlar,hayırlı geceleriniz olsun