- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Tamam işte nevo sana söylemiştir diyorum
Bak hiç caktiriyormu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam işte nevo sana söylemiştir diyorum
Bak hiç caktiriyormu
Niye kiVaz mi gecsem
KorkmuşNiye ki
Canım nasılsınKukrim çiçeğim
İyiyim canım sen nasılsınCanım nasılsın
Benim tarifi miYapmayacaksan söyle belki yapan olur mesela ben
Bende iyiyim canım çok şükürİyiyim canım sen nasılsın
ÖmmmceeekkkNiye ki
Bence güzel tarifBenim tarifi mi
Keyifler iyi miBende iyiyim canım çok şükür
İyi sayılır kv oldu anjiyo atlattık, birşeyi de yokmuş maşallahı varmışKeyifler iyi mi
Ohhh çok şükür gözünüzaydınİyi sayılır kv oldu anjiyo atlattık, birşeyi de yokmuş maşallahı varmış
Sağol canım benimOhhh çok şükür gözünüzaydın
Sen yapacaksan senin olsunBence güzel tarif
Tüh beeeeİyi sayılır kv oldu anjiyo atlattık, birşeyi de yokmuş maşallahı varmış
Benden sağlam maşallahı varTüh beeee
Katılmayı istiyorum ama yetişir mi bilmem :)Eşim yarın gündüze geçiyor.Çocuklar sabah ,öğle,öğle sonu hep bende:)4-5 defa gidip geleceğim:)Sen yapacaksan senin olsun
Eski topraklar bizi ikiye katlar 10 la çarpar aklımızı ters düz eder onlar var ya onlarBenden sağlam maşallahı var
Kız öyle söyleme iyi olmazsa daha çok iş çıkardı:)Tüh beeee
O zaman ben yapayım haftasonu benim işime yararKatılmayı istiyorum ama yetişir mi bilmem :)Eşim yarın gündüze geçiyor.Çocuklar sabah ,öğle,öğle sonu hep bende:)4-5 defa gidip geleceğim:)
Gelince onlara yemek hazırlıyorum:)Sonra ödev akşam oluyor.Haftasonu yapsam iyi aslında ama Cumartesi eltimin annesine gideceğiz.Geçen hafta çağırdı işim vardı .Bu hafta illa gelin dediler kaçamadım:)
Anlayacağın offff offff işim çok:)