- 24 Eylül 2018
- 97.119
- 292.346
Tamam canim,ben gözden kaçırdım sandım bi anEvet canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canim,ben gözden kaçırdım sandım bi anEvet canım
Bana gelmedi henüz :)Ürünü kullanip deniyorsun ya ürün inceliyorsun artı ve eksilelrini yazıyorsun :))
Ondan benim kızçem tarif bulamıyoDaha neler neler gelecek
Buldu muElalis 'in prensesi tarif istemiş diyorlar
Jennam hasta mısınSol kolumun iç tarafı canım. Hangi taraf olursa sorun olabilir?
Yok böyle bir sunumAnasıda geliyor
Deniz anasıNe anası kim anası
Sol kolumda sebepsiz ve ağrısız bir morluk fark ettim,canım sıkıldı biraz canım..Jennam hasta mısın
Hiç şaşırmadıkYok böyle bir sunum
İlk üçe oynarım yine
Ne yapcan söyle kulağımaGene sunumu benzer yapacaksak ben oynamıyorum Elalis
Doktora gidiyosun hemenSol kolumda sebepsiz ve ağrısız bir morluk fark ettim,canım sıkıldı biraz canım..
Ben sadece konu alma konusunda yardımcı nevoş olabilir miyimTariflerinizin alakası yok:)
Çekilirim bakSenin tarif daha güzel olabilir
Doktoruna söyle canım. Burdan ne söylesek yanlış olur. Kimi vücut hassas oluyor. Ezilmiş olabilirEvde ve nerdeyse 24 saat yataktayım. Kan vermedim ,çok uzun zaman oldu . Zaten vurabileceğim bir yer değil, iç taraf
Yarın başka bir sebepten gideceğim normalde,onu da sorayim bariDoktora gidiyosun hemen
Canım nolur ihmal etme git doktora.bişey çıkacağından değil ama önlem amaçlıEvde ve nerdeyse 24 saat yataktayım. Kan vermedim ,çok uzun zaman oldu . Zaten vurabileceğim bir yer değil, iç taraf
Katıldın mi hiç :))Bana gelmedi henüz :)
Belki fikri olan biri vardır diye sordum canım.Bakalim .Doktoruna söyle canım. Burdan ne söylesek yanlış olur. Kimi vücut hassas oluyor. Ezilmiş olabilir
Sor mutlakaYarın başka bir sebepten gideceğim normalde,onu da sorayim bari
Yok sen bitane yap. Fazla yüklenme kaldıramam sonraEvde var malzemeleri birşey olmaz bakarsın iki tarifi birlestiririm yeni birşey olur