- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Hem de çok fena bir şey bulmuş sizi ikinci yapacakSen de get öte de oyna daha tarif mi aldın yoksa taze şampiyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem de çok fena bir şey bulmuş sizi ikinci yapacakSen de get öte de oyna daha tarif mi aldın yoksa taze şampiyon
Tariflerinizin alakası yok:)Gene sunumu benzer yapacaksak ben oynamıyorum @Elalis
Boşuna yorulmiyim mi yanı:)Deniz ve anası
Senin tarif daha güzel olabilirBoşuna yorulmiyim mi yanı:)
Yok yok,benim ki merakBlmiyorumkii ama sikma canini
Gaz vermiyorsun dimiSenin tarif daha güzel olabilir
Yok canım ne münasebetGaz vermiyorsun dimi
Bi yere vurmadıysan içinde kalacaksa bir doktora söyle. Kan tahlili yaparlar. Benimde bacaklarımda vardı. Doktor bi kaç tetkik yaptı. Bişey çıkmamıştı şükür. Yakın zamanda kan falan verdin mi? Sonrasında morluk oluşabiliyorSol kolumun iç tarafı canım. Hangi taraf olursa sorun olabilir?
Bende sordum vermemiş canımBi yere vurmadıysan içinde kalacaksa bir doktora söyle. Kan tahlili yaparlar. Benimde bacaklarımda vardı. Doktor bi kaç tetkik yaptı. Bişey çıkmamıştı şükür. Yakın zamanda kan falan verdin mi? Sonrasında morluk oluşabiliyor
Bu ne hırs kız bitane kesmiyor mu? Sonra eşin ceza vermesinAslında Benim aklimda bir tarif daha var yetisirse onu da yapicam hangisinin sunumunu beğenirsem artık:)
Onu da elalis aldı dersen düşer bayılırım
Evde ve nerdeyse 24 saat yataktayım. Kan vermedim ,çok uzun zaman oldu . Zaten vurabileceğim bir yer değil, iç tarafBi yere vurmadıysan içinde kalacaksa bir doktora söyle. Kan tahlili yaparlar. Benimde bacaklarımda vardı. Doktor bi kaç tetkik yaptı. Bişey çıkmamıştı şükür. Yakın zamanda kan falan verdin mi? Sonrasında morluk oluşabiliyor
Evde var malzemeleri birşey olmaz bakarsın iki tarifi birlestiririm yeni birşey olurBu ne hırs kız bitane kesmiyor mu? Sonra eşin ceza vermesin
Görmedim ki,nerde hemen bakayım. Kusura bakma canım:/Bende sordum vermemiş canım
Cevap verdin canımGörmedim ki,nerde hemen bakayım. Kusura bakma canım:/
He tamam o zamanYok kızmadım bacım,sakalasiyoruz
Görmedim ki,nerde hemen bakayım. Kusura bakma canım:/
Vermişim sanki
Evet canımVermişim sanki
Vermedim sandım,gerilere gidip buldum hattaCevap verdin canım