- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Yarasın yarasınYarasın mi desem ne desem bilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarasın yarasınYarasın mi desem ne desem bilemedim
Neler yapıyorsun bakayım
Çay yapicam da üşeniyorum
Bu ne böyle herkes boynuzlanmis (boynuz takmış anlamında )
Normal salça da öyle olmuyor mu ?Tek farkı az tuzlu olması herhaldeDomates doğranıp kaynatiliyor sonra suzguden geciriliyor elle
Süzülen domates tekrar kaynatiliyor koyulasinca çok az tuz atılıp siseleniyor
Vesikalık kardeşliği yaptıkBu ne böyle herkes boynuzlanmis (boynuz takmış anlamında )
Yapmiyimmi
Kafein neysede diğeri olmayaydi eyiydiYarasın yarasın
Yoo,yap :)Size eşlik edeyim diye kirmizilarla poz verdim ben deYapmiyimmi
Bence de ,keske biraksaKafein neysede diğeri olmayaydi eyiydi
Çok yakışmışYoo,yap :)Size eşlik edeyim diye kirmizilarla poz verdim ben de
Belki hatır için bırakırBence de ,keske biraksa
Goren gozler guzel cunkuÇok yakışmış
Kendi isterse kolay,ama baskasi derse daha cok icesi gelir. Kendimden biliyorum . Günde en az 1 paket içerken bıraktım ben.Belki hatır için bırakır
Gecmis olsun ablaSonuçlar temiz çıktı hanımlar,6 ay sonra ultrason çekikecek yağ bezesine yine bakılacak.
N ey e kızdın bacım
tedirgin olma cnm belki farketmeden carpmısındır buna da takma kafani simdi.Kolumda kocaman bir morluk var,hiç bir yere çarpmadım. Zaten acımıyor da. Sebepsiz morluk pek iyi değil diye biliyorum,fikri olan var mı?
Ee ne demeye getiriyon yaniii hani solede bilelim sunumunu bunların icindemi yapıcan yani gözümuzümu korkutuyonnPapatyalar diyorum.... açmış diyorum... Eki Görüntüle 2596502
Doktora söyle mutlaka canım. Kolunun neresindeKolumda kocaman bir morluk var,hiç bir yere çarpmadım. Zaten acımıyor da. Sebepsiz morluk pek iyi değil diye biliyorum,fikri olan var mı?