- 24 Eylül 2018
- 97.109
- 292.324
Kontrolden zarar gelmez :))Belirtiler yoktu zaten ele bişi gelmiyordu memede sıvı yada çökmede yoktu bide.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kontrolden zarar gelmez :))Belirtiler yoktu zaten ele bişi gelmiyordu memede sıvı yada çökmede yoktu bide.
Kontrolden zarar gelmez :))
Rabbim dermansız dert vermesinSağol nevoşum rahatladım resmen varya
Bende bir gitsem iyi olacak aslında, hiç gitmedimKesinlikle hiç ihmale gelmemelide:))
Ben yarın yazıldığını gördüm de onu dün yazdın sandımYarın canım randevum
Yok yok,yarın saat 11den sonra :)Ben yarın yazıldığını gördüm de onu dün yazdın sandım
Rabbim dermansız dert vermesin
Bende bir gitsem iyi olacak aslında, hiç gitmedim
Her şeyi son dakikaya kadar bekliyorum niyeyse ,gitmem lazım evet.Amin nevoşum sağol
İhmal etme bence kontrol amaçlı gitmen lazım.
Her şeyi son dakikaya kadar bekliyorum niyeyse ,gitmem lazım evet.
Önce şu ameliyat isini bir halledeyim,bakacağımGit bence hiç erteleme bile.
Önce şu ameliyat isini bir halledeyim,bakacağım
Evet ,o bir hallolsun bakayım gerçekten.Senin ameliyat durumun vardı demi,onu halledince bakarsın bunada.
Evet ,o bir hallolsun bakayım gerçekten.
Aynen öncelikli ameliyatın şu anda.
Canım dün var mıydı? Gece uyurken koluna sert bir şekilde bir yere çarpmış olabilir misin? Aklına kötü şeyler getirme...Alerjik bir tepkime de olabilir...Ne yapmayı düşünüyorsun...yarinki duruma göre bakarsın...Kolumda kocaman bir morluk var,hiç bir yere çarpmadım. Zaten acımıyor da. Sebepsiz morluk pek iyi değil diye biliyorum,fikri olan var mı?
Uzun kollu giydiğim için mi nedir fark etmemişim. Onun için ne zaman oldu bilmiyorum canım. Ama canım sıkıldı ne yalan söyleyeyimCanım dün var mıydı? Gece uyurken koluna sert bir şekilde bir yere çarpmış olabilir misin? Aklına kötü şeyler getirme...Alerjik bir tepkime de olabilir...Ne yapmayı düşünüyorsun...yarinki duruma göre bakarsın...