Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman dikkat edinAnaaa bizim burda okullar kresler tatil oldu virus yuzundene ben ne etcem simdivirusden olmesem yorgunluktan olucem
Hadi ya stok yaptın mı kankaAnaaa bizim burda okullar kresler tatil oldu virus yuzundene ben ne etcem simdivirusden olmesem yorgunluktan olucem
Dün çıktı canımOhhoooo çocuk bir aylık olmuş olabilir kirko çıktı mı bilmiyorum Kirmizi pabuc
Hadi ya maşallahDün çıktı canım
En çok oy kullanılan hafta bu hafta :)Şuraya bak en düşük oy 50 lerde ula bana mıydı gareziniz insan o tabakların hatrina 30 yapardı irmiği
Evet ya diğer haftalarda bazısında iki bildirim gitti ona rağmen sakindiEn çok oy kullanılan hafta bu hafta :)
Beni ikinci yapmaya uğraşıyorlarEvet ya diğer haftalarda bazısında iki bildirim gitti ona rağmen sakindi
Valla ikinizde hakediyorsuniz hanginiz birinci olsa mutlu olurumBeni ikinci yapmaya uğraşıyorlar
Hepimiz hakediyoruz canım bende üzülmem azerinin kazanmasına,tarifi kaptirdigima yanarim kısmeti olan kazanıyor sırayla tariflerin hepsi çok güzel pınardan telif hakkı isteyelimValla ikinizde hakediyorsuniz hanginiz birinci olsa mutlu olurum
Az kaldı zaten :))Ha şimdi yakalayrum seni Tenceresiz kaldim anne
Bildirim mi gidiyor gene aşağısı dolmuşEğleniyor muyuz genjlerrr
Fark 3,bi daha ki yarışmada en sona saklıcam oyumu,yüksekten satarım