- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Günahkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günahkar
Canım şimdiden yer ayırt ediliyor:)Antep'teki sınıfımız mekanı tutmuşlar:)Bakmaya başlayın isterseniz:)Evet canım güzel bir parti düşünüyoruz çok iş var :)
Yeni mi:)@ByNkoaLa tarif mi yapmış
Üst katın Bir üstündenKimden bağlanıyorsun
Doğru söylüyorsun başlamam lazım o işlere :)Canım şimdiden yer ayırt ediliyor:)Antep'teki sınıfımız mekanı tutmuşlar:)Bakmaya başlayın isterseniz:)
Yeni heralde bugün öyle birşey yazmıştı sankiYeni mi:)
Yok canım ben kazanmadim evy baby çocuk bezi için ürün inceleme vardı o gelmiş nerdeyse benim boyum kadar uzun bir paket vardı3.haftada sen mi kazandın? Ne yapmıştın?
Bu kadar aksiyon bana fazla İyi idare ediyorsun valla minik
Bize de geldi isim farklıydı almadımYok canım ben kazanmadim evy baby çocuk bezi için ürün inceleme vardı o gelmiş nerdeyse benim boyum kadar uzun bir paket vardı
Rabbim şifa versin
Canım kızkardeşimin 1 Mart'ta doğum günü:)
Annem bu Perşembe Adana'ya gidecek dayıımın 40 mevlüdü var:)
Doğum gününde olmayacak:)Biraz moral olsun ,değişiklik olsun diye sürpriz doğum günü yaptık.Bana misafir gelecek zannediyordu.Annem el açması börek yaptı,kardeşimin eşi tatlı kurabiye ben de fellah köftesi,salata,yoğurtlu semizotu,siron,tuzlu kurabiye,pasta yaptım:)Pastayı kardeşim(diğer erkek)kremşanti sevmiyor diye önce kendim krema yaptım.Tipini beğenmedim.Üzerine kremşanti ile süsledim ama alttaki kremadan dolayı biraz aksilik oldu:)Güzel oldu işte:)
Çok güzel olmuş canım. Ellerine sağlık.
BakYeni mi:)
Wuhuwwee
Öteki bitmeden yenisi geliyooorr
Bende almadım kazene sordum yeniden kargolanacakmis herkese alsaydim gerekli yere gitmezdi zatenBize de geldi isim farklıydı almadım
Benim kaçak net açmadı fotoyuÇok güzel olmuş canım. Ellerine sağlık.
Nice yaşlar görürsünüz beraber inşallah
Nevos kazene söyle dedi de söylememiştim benBende almadım kazene sordum yeniden kargolanacakmis herkese alsaydim gerekli yere gitmezdi zaten
HahahahBenim kaçak net açmadı fotoyu
Aynen canım başlaman lazım:)Doğru söylüyorsun başlamam lazım o işlere :)
Adam ne çekti iki gündür mail hesabından bebek bezindenNevos kazene söyle dedi de söylememiştim ben
Olabilir yeni tarif aldı:)Yeni heralde bugün öyle birşey yazmıştı sanki
Patron olmak kolay değilAdam ne çekti iki gündür mail hesabından bebek bezinden