- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Günahkar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günahkar![]()
Canım şimdiden yer ayırt ediliyor:)Antep'teki sınıfımız mekanı tutmuşlar:)Bakmaya başlayın isterseniz:)Evet canım güzel bir parti düşünüyoruz çok iş var :)
Yeni mi:)@ByNkoaLa tarif mi yapmış
Doğru söylüyorsun başlamam lazım o işlere :)Canım şimdiden yer ayırt ediliyor:)Antep'teki sınıfımız mekanı tutmuşlar:)Bakmaya başlayın isterseniz:)
Yeni heralde bugün öyle birşey yazmıştı sankiYeni mi:)
Yok canım ben kazanmadim evy baby çocuk bezi için ürün inceleme vardı o gelmiş nerdeyse benim boyum kadar uzun bir paket vardı3.haftada sen mi kazandın? Ne yapmıştın?
Bu kadar aksiyon bana fazlaİyi idare ediyorsun valla minik
![]()
Bize de geldi isim farklıydı almadımYok canım ben kazanmadim evy baby çocuk bezi için ürün inceleme vardı o gelmiş nerdeyse benim boyum kadar uzun bir paket vardı![]()
Rabbim şifa versin
Canım kızkardeşimin 1 Mart'ta doğum günü:)
Annem bu Perşembe Adana'ya gidecek dayıımın 40 mevlüdü var:)
Doğum gününde olmayacak:)Biraz moral olsun ,değişiklik olsun diye sürpriz doğum günü yaptık.Bana misafir gelecek zannediyordu.Annem el açması börek yaptı,kardeşimin eşi tatlı kurabiye ben de fellah köftesi,salata,yoğurtlu semizotu,siron,tuzlu kurabiye,pasta yaptım:)Pastayı kardeşim(diğer erkek)kremşanti sevmiyor diye önce kendim krema yaptım.Tipini beğenmedim.Üzerine kremşanti ile süsledim ama alttaki kremadan dolayı biraz aksilik oldu:)Güzel oldu işte:)
Çok güzel olmuş canım. Ellerine sağlık.
BakYeni mi:)
Wuhuwwee
Öteki bitmeden yenisi geliyooorr![]()
Bende almadım kazene sordum yeniden kargolanacakmis herkese alsaydim gerekli yere gitmezdi zatenBize de geldi isim farklıydı almadım![]()
Benim kaçak net açmadı fotoyuÇok güzel olmuş canım. Ellerine sağlık.
Nice yaşlar görürsünüz beraber inşallah![]()
Nevos kazene söyle dedi de söylememiştim benBende almadım kazene sordum yeniden kargolanacakmis herkese alsaydim gerekli yere gitmezdi zaten![]()
Aynen canım başlaman lazım:)Doğru söylüyorsun başlamam lazım o işlere :)
Adam ne çekti iki gündür mail hesabından bebek bezindenNevos kazene söyle dedi de söylememiştim ben![]()
Olabilir yeni tarif aldı:)Yeni heralde bugün öyle birşey yazmıştı sanki![]()
Patron olmak kolay değilAdam ne çekti iki gündür mail hesabından bebek bezinden![]()