- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Gell hadiTamam hadi başka konulara dalalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gell hadiTamam hadi başka konulara dalalım
Şimdi de biz tenefüsteyizŞimdi hepsi ortaya çıkar
Gelsinler biz yokuzŞimdi de biz tenefüsteyiz
Hepsini etiketleyip kaçalımGelsinler biz yokuz
Bu nasıl
Şükür abla yine sallandik ve devam ediyoruz şükür her şey yolunda sen nasılsın ablaCanım nasılsın:)
Allah kolaylık versin canım
Şükür abla yine sallandik ve devam ediyoruz şükür her şey yolunda sen nasılsın abla
Pazar olduğu için bugün işleri olabilir:)Hepsini etiketleyip kaçalım
Pazar olduğu için bugün işleri olabilir:)
Amin inşallah gece konya depremini görüp yattım şokla sabah Van depremi ile sok oldum tekrarAllah kolaylık versin canım
Daha büyük olmaz inşaalalh
İyiyim canım çok şükür
Aynen canım her yerde deprem oluyorAmin inşallah gece konya depremini görüp yattım şokla sabah Van depremi ile sok oldum tekrar
Amin rabbim herkesin yardımcısı olsun hiç akla gelmedik başa geliyorAynen canım her yerde deprem oluyor
Allah yardımcımız olsun
Dişim facia,gözümü açamıyorum şu an Jenna kaçarTenefüstemisiniz duşa girecem bak
Geçmiş olsunDişim facia,gözümü açamıyorum şu an Jenna kaçar
Rabbim dermansız dert vermesin,bununda bir sebebi vardır:)Amin rabbim herkesin yardımcısı olsun hiç akla gelmedik başa geliyor
Şangir şangir iki kez ses geldi annemler çok hissetmiş onların bulunduğu yere yakın biyerde de olmuş . Ya varya herşey üst üste gelmeye başladı Allah'ım sonumuzu hayır etsinAmin rabbim herkesin yardımcısı olsun hiç akla gelmedik başa geliyor
Geçmiş olsun balimDişim facia,gözümü açamıyorum şu an Jenna kaçar
Hayırlı geceler canımDişim facia,gözümü açamıyorum şu an Jenna kaçar
Yaptım YaaaByNkoaLa tarif mi yapmış
Geçmiş Olsun canımDişim facia,gözümü açamıyorum şu an Jenna kaçar
Hani hani neredeYaptım Yaaa