Herkes gitmis ben gelmisim tuh Bu kadar oyu kim vermis bana yahu, ben sonuncu olurum saniyordum cok tesekkur ederim herkese
Elalis
hic bosuna plan yapma sevgili annecigim, akrabalari toplayip gelin tabii izmirde havalar guzellesiyor, dogum gunum de yaklasiyor. Ama benim de yedek planlarim vaaaar
Nevreste
citayi cok yukseltmesek mi yoksa bundan sonra is yerinde bile sunum dusunucem ahahhaha
Oyumu fazla sevmesem de sunumunu çok beğendiğimden bisküvi pastasına ve de hiç yemesem de kıvamını duruşunu beğendiğimden sihirli ruloya verdim . evlaefe@Minik Meleklerim
Nevreste
ye bi sorsaniza ben hafta basindan beri kac tarif degistirmisim... yapana kadar basima neler geldi de tesaduf eseri mousse oldu bir bilseniz... Bu aydan sonra daha hazirlikli olacagim bu isinma turuydu
Nevreste
ye bi sorsaniza ben hafta basindan beri kac tarif degistirmisim... yapana kadar basima neler geldi de tesaduf eseri mousse oldu bir bilseniz... Bu aydan sonra daha hazirlikli olacagim bu isinma turuydu
Nevreste
Anasından kurtulduk kızı çıktı başımıza diyorlar mı?
Maşallah ilk yarışmanız,ama çok ustaca sunumunuz Elalis
bacıma da ben öğrettim sunum işini,hiç bilmiyordu
Sizli konuşmaya da alışık değilim çok resmi hissettim