- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
O daha yaşlı zaten onun kaynana olduğunu tahmin etmiştimKaynanam olur kendileri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O daha yaşlı zaten onun kaynana olduğunu tahmin etmiştimKaynanam olur kendileri
Evet ,yakınızAramızda çok yok :)
Anan benden çok olur oyun diye sana taktik vermemişHerkes gitmis ben gelmisim tuh Bu kadar oyu kim vermis bana yahu, ben sonuncu olurum saniyordum cok tesekkur ederim herkese
Elalis hic bosuna plan yapma sevgili annecigim, akrabalari toplayip gelin tabii izmirde havalar guzellesiyor, dogum gunum de yaklasiyor. Ama benim de yedek planlarim vaaaar
Nevreste citayi cok yukseltmesek mi yoksa bundan sonra is yerinde bile sunum dusunucem ahahhaha
DuymasınO daha yaşlı zaten onun kaynana olduğunu tahmin etmiştim
Kafamda bir ön eleme yapayımListe yap
Nerden duyacakDuymasın
Yerin kulağı var ,dikkat et. Tenhada kıstırmasınNerden duyacak
Durum o kadar vahim demek ki.Kafamda bir ön eleme yapayım
Ben de nöbetteyim,oylarını koruyorumÇağırırım Canfeb i salarım üstüne
Bacak resmini arıyor, sen buluver bi zahmetElalis bacımın bacaklarına laf ede ede örtmüş bacaklarını
Ya cok tatlisiniz ben de sizi cok sevdimSeni bundan sonra hep burada istiyoruz.Kk seni çok sevdi tabi biz de
Nevreste ye bi sorsaniza ben hafta basindan beri kac tarif degistirmisim... yapana kadar basima neler geldi de tesaduf eseri mousse oldu bir bilseniz... Bu aydan sonra daha hazirlikli olacagim bu isinma turuyduAnan benden çok olur oyun diye sana taktik vermemiş
Bilinmeyen tarifler az oy alıyor
Duydun mu Elalis kimmişBacak resmini arıyor, sen buluver bi zahmet
Aynen ısınıyoruz bundan sonra görsünlerNevreste ye bi sorsaniza ben hafta basindan beri kac tarif degistirmisim... yapana kadar basima neler geldi de tesaduf eseri mousse oldu bir bilseniz... Bu aydan sonra daha hazirlikli olacagim bu isinma turuydu
Anasından kurtulduk kızı çıktı başımıza diyorlar mı?Nevreste ye bi sorsaniza ben hafta basindan beri kac tarif degistirmisim... yapana kadar basima neler geldi de tesaduf eseri mousse oldu bir bilseniz... Bu aydan sonra daha hazirlikli olacagim bu isinma turuydu
Senin gelin ne zaman yarışmaya katılacakAnan benden çok olur oyun diye sana taktik vermemiş
Bilinmeyen tarifler az oy alıyor