- 24 Eylül 2018
- 97.192
- 292.497
Yoo,demedin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoo,demedin
Yerken mi cikartiyor kabuklari ?Ilk kez gordum benEvet kabuklu ve ikiye bölünmüş haslamalik patatesler
Alla alla içimden dediysem demekYoo,demedin
Benim liste biraz daha kalabalıkBen bir adres vereyim iletiver hele tek adres
Kv bende bir süredir aşk yaşıyoruz,fırsatım olmuyorSen niye hiç gelmiyorsun aşkolsun
Bir selam yaz bari iyi misin bilelim:)Kv bende bir süredir aşk yaşıyoruz,fırsatım olmuyor
Kesin oyle yaptin kuzum.Alla alla içimden dediysem demek
Bana ver lutfen,hastayim da benBen oy vermedim henüz,kime oy versem tekliflere açığım
Sadece selam kesmiyorBir selam yaz bari iyi misin bilelim:)
Anasindan kacsan oğlu bırakmıyor demekSadece selam kesmiyor
Şu an gitti diğer oğluna ,tam kavuştum size derken eşim izne çıkıyor
Sen katıldın mı kiiBana ver lutfen,hastayim da ben
Bu deynepnaz ile Elalis den bende kıllanmaya başladım gelin kaynana olmasın bunlar
Kaynanam olur kendileriBu deynepnaz ile Elalis den bende kıllanmaya başladım gelin kaynana olmasın bunlar
Yok ama olsun,yine de bana ver Yakında döneceğim inşallahSen katıldın mı kii
Hangi dağda kurt öldü
Liste yapAdresini vermek istediklerim var ben onunla bir görüşeyim iyisimi
Aramızda çok yok :)Ben Osmangazi'deyim
Seni bundan sonra hep burada istiyoruz.Kk seni çok sevdi tabi biz deHerkes gitmis ben gelmisim tuh Bu kadar oyu kim vermis bana yahu, ben sonuncu olurum saniyordum cok tesekkur ederim herkese
Elalis hic bosuna plan yapma sevgili annecigim, akrabalari toplayip gelin tabii izmirde havalar guzellesiyor, dogum gunum de yaklasiyor. Ama benim de yedek planlarim vaaaar
Nevreste citayi cok yukseltmesek mi yoksa bundan sonra is yerinde bile sunum dusunucem ahahhaha