- 2 Nisan 2018
- 1.556
- 2.869
Teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim
Ameliyat olucaktın nolduFena değilim,sen nasılsın canım?
Aa cok kısmetsiz olmuss ya nere gtiki simdi kargoJenna16 Nevreste dün kargo geldi bana
Bizim adrese farklı isimde eşim açtı kapıyı kalakaldım böyle
Kargo kk dan gelmiş ama kk yazmıyor Allah tan başka isim olunca eşim geri yolladı koca bir paket
Sonra kazen e msj attım abi bana böyle böyle yanlış isim le kargo geldi diye bir karışıklık olmuş
Eşime dedim ki kargocu gititkten sonra o kargo biizm di isim yanlış dedim
Nerden gelecekti dedi
Dedim nette karşıma anket çıktı onu doldurdum
Madem alaydın ya deid
Çarşamba randevum var,gün alıp gelmeyi umuyorumAmeliyat olucaktın noldu
Rica ederimTeşekkür ederim
Hayirlısı olsun cnm insallah iy sonuc alirsınÇarşamba randevum var,gün alıp gelmeyi umuyorum
Bu kadar aksiyon bana fazla İyi idare ediyorsun valla minikJenna16 Nevreste dün kargo geldi bana
Kargo kk dan gelmiş ama kk yazmıyor Allah tan başka isim olunca eşim geri yolladı koca bir paket
Sonra kazen e msj attım abi bana böyle böyle yanlış isim le kargo geldi diye bir karışıklık olmuş
Nerden gelecekti dedi
Madem alaydın ya deid
Amin canım,inşallahHayirlısı olsun cnm insallah iy sonuc alirsın
Geçmiş olsun ne randevusu ne hastanesiÇarşamba randevum var,gün alıp gelmeyi umuyorum
3.haftada sen mi kazandın? Ne yapmıştın?Jenna16 Nevreste dün kargo geldi bana
Nerden gelecekti dedi
Madem alaydın ya deid
Rahatsızlığım var ya,son bir ameliyatım kaldı olmam gerekenGeçmiş olsun ne randevusu ne hastanesi
Geçmiş olsun ne amelliyati?Rahatsızlığım var ya,son bir ameliyatım kaldı olmam gereken
Teşekkür ederim. Apandistim patlamıştı,enfeksiyon vücuda yayılınca hayatı tehlike oldu. Bir kaç ameliyat oldum.Bir gittim geldim yani .Geçmiş olsun ne amelliyati?
Çok geçmiş olsun canmmTeşekkür ederim. Apandistim patlamıştı,enfeksiyon vücuda yayılınca hayatı tehlike oldu. Bir kaç ameliyat oldum.Bir gittim geldim yani .
Amin canım,Allah düşmanıma göstermesin:/Çok geçmiş olsun canmm
Allah bir daha yaşatmasın
Amin aminAmin canım,Allah düşmanıma göstermesin:/
Bu üstünkörü hali Mucize kadına cıktı adım hayatta olduğum için. O dereceAmin amin
Gerçekten zor şeyler atlatmissin