- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.738
Biraz geç oldu ama sen o kabı sakla tamam mıKanka labne buldum da geldimbi dahaki kategoride bekleyin beni
Valla özelden de yazdım nerelerdeydin sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz geç oldu ama sen o kabı sakla tamam mıKanka labne buldum da geldimbi dahaki kategoride bekleyin beni
Gordum kanka burdan da yazinca buraya cevap yazayim dedimaz biraz depresyondaydim da yineBiraz geç oldu ama sen o kabı sakla tamam mı
Valla özelden de yazdım nerelerdeydin sen
Şeker portakalı hiç iyi gelmedi sanaGordum kanka burdan da yazinca buraya cevap yazayim dedimaz biraz depresyondaydim da yine
İnşallahYine kardesimin gelme zamanina denk geldi yarismaher kazandigimda sansima kardesim Azerbaycana geliyorbu sefer de kazanir miyim acaba
Aynen aynenŞeker portakalı hiç iyi gelmedi sana
Kaç gündür yapacaktım, çilek için pazarın oldugu günü bekledim@kukrim27 @Nana nerde siniz
@alimiyon da gelsin o da yapmış tarifini
Nevreste siz asla
@Blue_Perii
BirTutamMutluluk20 özledim valla
Canfeb
@Youlost16 ❤
@Elhan
@Kirmizi pabuc bebiş büyüdü mu
@Evvab yemek yapamıyor diyolla
@Jenna16 alamanci mi aradı gene daha o akşam yemeği yiyordur gerci yada yeni eve gelmiştir
C A N O ohh şükür kaygıyı atlattin :)))
@pinkpantera sen nerelerdesin acep
Bende çıkamadım depresyondan ama tartı yukarı doğru çıkmaya başlayıncaAynen aynen
Bende böğürtlen ahududu vs bulamadım donmus :/Kaç gündür yapacaktım, çilek için pazarın oldugu günü bekledim
Aynı ugrasipduru sen nasssinn beyaaaaSiz nasilsiniz bea
İyi bari bi fasulye dahaKadife pasta retro_hippo
Hakket canfeb niye kazanamiyor yahu kursun da doktuk oysa ki
Valla çok pis beddua ediyor dikkat etHakket canfeb niye kazanamiyor yahu kursun da doktuk oysa ki