- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Böyle miDeli deli güldürme kız beni
Kedi bile bakıyor manyak bu diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle miDeli deli güldürme kız beni
Kedi bile bakıyor manyak bu diye
Yaa şimdi nasıl demeyeyim ona kalbi var,gözü var.minnacık eli ayağı var.oyy mis kokulusu ananesininBu tepkiyi beklemiyordum ya
Tamam dedirteyim
Nur yüzlüm,sıfatını sevdiğimHadi gözümüz Yolda bekliyoz
Çok tatlıyım ya,oy yerim ben beni şu boynuzlarin güzelliğe,mor rengin tonuna bak yaNur yüzlüm,sıfatını sevdiğim
Ayy dur kız duygulandım şimdi sen böyle anlatınca vallahiYaa şimdi nasıl demeyeyim ona kalbi var,gözü var.minnacık eli ayağı var.oyy mis kokulusu ananesinin
Kirmizilar da cok yakışıyor amaÇok tatlıyım ya,oy yerim ben beni şu boynuzlarin güzelliğe,mor rengin tonuna bak ya
Ona ayrı hastayımKirmizilar da cok yakışıyor ama
Olunmayacak gibi mi ?Ona ayrı hastayım
Coooook tatliii yaaaaa
Dimi teyzesiCoooook tatliii yaaaaa
Benim balkonun kedisi ,sahiplenip bırakmışlar 2 tane,camdan gitmiyorlar.oglumda cama oturup bakisiyor onlarla, çok sırnaşık birşey
Yüksek sesten korkuyo çok ani gülünce surat böyle oluyoBenim balkonun kedisi ,sahiplenip bırakmışlar 2 tane,camdan gitmiyorlar.oglumda cama oturup bakisiyor onlarla, çok sırnaşık birşey
Seninki baya şok tâ
Dimi amaOlunmayacak gibi mi ?
Korkutma hayvanı bizi korkuttugun Yeter,Yüksek sesten korkuyo çok ani gülünce surat böyle oluyo
Bu eski fotosu ama bu sefer yakalayamadım
Wouwwwww
Siz yinede fazla bişey beklemeyinHadi gözümüz Yolda bekliyoz
Yok kız, senin sebonun üstüne Sebo mu yapılırKesin sebo geldi
Fotoğraflar silinsin istemiyorsan bana özelden atmalisinSiz yinede fazla bişey beklemeyin
Daha konuyu açmadım