Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malatyalı degilmisin abla senHemşerimsin nasıl biliyorum:)
İlla saydıracaksınız kaç kere katıldım.. 30 olmuştur bence..
12 bu hesabımdan.. bi bu kdr da eski üyelikten vardır.. 3 ü ramazan sofraları yalnız dikkatinizi çekerim..
Hitini ne kız?Hitini seni geçmişimdir
Bana bir türlü ramazan sofralarına katılmak nasip olmadı
Saydım da şimdi 12+8 çıktı bakim daha düşünüyorum başka ne yapmıştım diye..Hitini seni geçmişimdir
Ramazan sofralarına da katılmayan Yarışmaya katıldım demesinHitini seni geçmişimdir
Ramazandada sutasa katıldım normalde yarışma için yapmıştım tarifi kısmet öyleymişRamazan sofralarına da katılmayan Yarışmaya katıldım demesin
Bende bilmiyorum telefonum yapmışHitini ne kız?
Ben hem sütaşa hem normalde katıldı m.. devamını biliyosun zatenRamazandada sutasa katıldım normalde yarışma için yapmıştım tarifi kısmet öyleymiş
Mandal olmak ayrıcalıktırKendimi değerli hissetmeye başladım
Valla bende de var gerçekten en mantıklı gerekli eşyalardanBende kurutma var.3-4 sene oldu.o kadar gereksiz görüyordum ki,eşime kızdım neden aldın nereye koyucam diye
Sen de çamaşır kurumayınca kızıyosun,kurutma alınca kızıyosun ooofff dedi
Meğer beyim bin yılın icadını almış bana.yeğenlerime diyorum ki gezmeyin,yemeyin,giyinmeyin kurutma makinası alın.allahım ben bu kadar kullanışlı bişey daha görmedim
Valla ben neymisim ya dedim en sonMandal olmak ayrıcalıktır
Nasıl ikna ediyorlar hemen bizi dimiValla ben neymisim ya dedim en son
bugün yapacağımC A N O senin bomba nerede kaldı
5 :)Kaç oldu cidden:)