Yöresel Tarif Pınar Labne Tarifler Yarışması(3.Hafta)

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    493
  • Anket Kapalı .
Ohhh iyi ki gülmüş:KK70:Ama sen yapmasan bir çözüm bulurdum:)Yaptın söyleyeyim seni diskalifiye etmezdim:KK70:
Kız çıtlataydın ya azıcık 😂
Ama zaten ilk kural o haksızlık olurdu.misafir gelmeden çekeyim dedim aklıma bile gelmedi 🙄
Ama bu daha güzel oldu dimi :rolleyes: hiç acele etmeden rahat rahat yaptım 😍

Kız çıtlataydın ya azıcık 😂
Ama zaten ilk kural o haksızlık olurdu.misafir gelmeden çekeyim dedim aklıma bile gelmedi 🙄
Ama bu daha güzel oldu dimi :rolleyes: hiç acele etmeden rahat rahat yaptım 😍
Şöyle haksızlık olurdu.Geçtiğimiz kategorilerde tekrar yapmalarını söyledim ve yaptılar onlara ayıp olurdu canım yoksa kuralı hadi biraz esnedirdik:)Yapmazsın diye korkmadım değil:)Gece uğraştım labneyi nasıl montajlarım diye:KK70:
Ama olmadı ya:KK70:
IMG_20200219_123720.jpg

Şöyle haksızlık olurdu.Geçtiğimiz kategorilerde tekrar yapmalarını söyledim ve yaptılar onlara ayıp olurdu canım yoksa kuralı hadi biraz esnedirdik:)Yapmazsın diye korkmadım değil:)Gece uğraştım labneyi nasıl montajlarım diye:KK70:
Ama olmadı ya:KK70:
Eki Görüntüle 2593911
Kız Allah iyiliğini versin ,nasıl koydun onu oraya 😂😂😂😂
Aaa koymuşum ya dedim bi an :KK70:

Evet canım haksızlık olurdu.gönlünden iyi niyetini biliyorum ama kural kuraldır 😍

Kız Allah iyiliğini versin ,nasıl koydun onu oraya 😂😂😂😂
Aaa koymuşum ya dedim bi an :KK70:

Evet canım haksızlık olurdu.gönlünden iyi niyetini biliyorum ama kural kuraldır 😍
Ben koyarım:KK70:Bunun kursuna gitmek istiyorum ama nasip olmadı.Öğrensem işinizi kolaylaştıracağım:KK70:
Sağol canım beni memnun ettin:KK60:

X