- 16 Ağustos 2010
- 293.073
- 602.985
- 43
Ohhh iyi ki gülmüşAma sen yapmasan bir çözüm bulurdum:)Yaptın söyleyeyim seni diskalifiye etmezdimO kadar gülmeseydi yapmıcaktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhh iyi ki gülmüşAma sen yapmasan bir çözüm bulurdum:)Yaptın söyleyeyim seni diskalifiye etmezdimO kadar gülmeseydi yapmıcaktım
Sağol canım benimAynen oyle aplam vurucam kırbaci diyor ayağına taş değmesin inşallah senin
Öyle dimiKız ne malum,seninki de efsane.hatta görünce ben neden yapmadım ki dedim
Korkmalisinnnnnyok görmedim henüz
Çukurova izliyordum
Anca girdim kk yaa
Bakmaya korkuyorum
Kız çıtlataydın ya azıcıkOhhh iyi ki gülmüşAma sen yapmasan bir çözüm bulurdum:)Yaptın söyleyeyim seni diskalifiye etmezdim
Nayn nayn naynolur mu ki aynısını alsam
Sana bırakmam herkese bırakırım:)
Nayn nayn nayn
Vallahi öyle kapışıcaz beybisi oylarımız yakın olur diye düşünüyorum ama kaçıncı oluruz bilememÖyle dimi
Şöyle haksızlık olurdu.Geçtiğimiz kategorilerde tekrar yapmalarını söyledim ve yaptılar onlara ayıp olurdu canım yoksa kuralı hadi biraz esnedirdik:)Yapmazsın diye korkmadım değil:)Gece uğraştım labneyi nasıl montajlarım diyeKız çıtlataydın ya azıcık
Ama zaten ilk kural o haksızlık olurdu.misafir gelmeden çekeyim dedim aklıma bile gelmedi
Ama bu daha güzel oldu dimi hiç acele etmeden rahat rahat yaptım
Hayırlı gecelerHadi ben de kaçtım
Sen olmayaydin şansımız yukselirdi insan tatlı yapar,illa ikincilikten 1.yapcan biziVallahi öyle kapışıcaz beybisi oylarımız yakın olur diye düşünüyorum ama kaçıncı oluruz bilemem
Kız Allah iyiliğini versin ,nasıl koydun onu orayaŞöyle haksızlık olurdu.Geçtiğimiz kategorilerde tekrar yapmalarını söyledim ve yaptılar onlara ayıp olurdu canım yoksa kuralı hadi biraz esnedirdik:)Yapmazsın diye korkmadım değil:)Gece uğraştım labneyi nasıl montajlarım diye
Ama olmadı ya
Eki Görüntüle 2593911
İyi gecelerHadi ben de kaçtım
Onu da verdin dimi zalim sen tiramisu cheesecake de vermissindir
Ben koyarımBunun kursuna gitmek istiyorum ama nasip olmadı.Öğrensem işinizi kolaylaştıracağımKız Allah iyiliğini versin ,nasıl koydun onu oraya
Aaa koymuşum ya dedim bi an
Evet canım haksızlık olurdu.gönlünden iyi niyetini biliyorum ama kural kuraldır
Verdim tabi sizi başka türlü ezemeyizOnu da verdin dimi zalim sen tiramisu cheesecake de vermissindir