- 16 Ağustos 2010
- 293.102
- 603.049
- 43
Sağol canım benimAllah'a emanet olun nevoşum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım benimAllah'a emanet olun nevoşum
Marifetli annenin marifetli kızı, maşallah onaİlerleyen yıllarda beni geçer.geçen gün bi foto atmış bana,ben şok.içli köfte yapmış.kız 21 yıllık evliyim ben yapmadım daha ne cesursun dedim
Yapmayı canları istese herkes yapar:)Ama ben bilmiyorum,yapamıyorum deyip kenara çekiliyorlar:)Benim kaynanam in bir lafı ayyy sen çok guzel yapion der der yıkar işi birine onun gibi
Eskiyi iptal etmiş galiba.çok sık girmiyordu şifreyi unutmuş herhaldeEski üyeliği var o zaman:)
İzmirde o Allah'tan yakınHadi ya aynı şehirde değil misiniz
İyi hadi o zaman:)Aramıza hoşgelmiş:)Eskiyi iptal etmiş galiba.çok sık girmiyordu şifreyi unutmuş herhalde
Aynen yoksa zor olurduİzmirde o Allah'tan yakın
Allah korusun inşallah.Canım benim bina 11 katlı ve 4 daire üzerine:)Bu sebeple özellikle alt katlarda sıva çatlağı çok fazla:)Bina yeni olduğu için müteahit yaptırıyor.Bizim hol,mutfak ve salonda vardı:)Kolon değil ama boya ve sıva çatlağı vardı.
Evet canım burasıda öyle bir süre devam edecekmiş
Sağol canım:)Allah korusun inşallah.
Senin çocuk var mıydı jennam?Marifetli annenin marifetli kızı, maşallah ona
Sağol canım:)
Oğlum var canım. 13 yaşındaSenin çocuk var mıydı jennam?
Sen katılmıyor musun:)O salata neydi öyle tablo muydu bişeydi Şaheser de olabilir
Tanımlanamayan cisim oO salata neydi öyle tablo muydu bişeydi Şaheser de olabilir
Allah bağışlasın canım,hayırlı evlat olsunOğlum var canım. 13 yaşında
Tanımlanamayan cisim o
Katılıyorum tabikiiii yarın pazara cıkcam aksama olmadı en geç cumartesi sunumla sizlerleyimSen katılmıyor musun:)
Ay bence de onu görünce hevesim kaçtıTanımlanamayan cisim o