• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pınar Labne Tarifler Yarışması(3.Hafta)

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    493
  • Anket Kapalı .
Canım bu sıra işim bitmiyor.2. döneme fena başladık.Sürekli bir şey yapıyoruz.Bugünde hikaye yazdık.Resimli falan daha kapak yapacağım:)
Ev boyandı her yer her yerde:)
Çok Şükür atlattım o günleri,nefret etmiştim artık 🙄

Abla gördüm boya falan o yüzden müsait olunca atarsın diye özelden attım fotolar hata verdi benim konu açarken

Ama özelden gitti bende anlamadım 🙄
Evet canım hasarlı yerler vardı.Sıva yapılmıştı şimdi tüm oda boyandı:)3 yer boyanınca bayağı zorladı:)
Ekledim canım sıkıntı yok:)

Son düzenleme:
Çok Şükür atlattım o günleri,nefret etmiştim artık 🙄
Ya kızlarında slayt falan hazırlandı.Power paintten falan oda bana kaldı:)Bugün öğrettim dedim artık kendiniz yapın:70:Lisedeler hala bitmedi:)

Yeni ama eski :)

Ahahaha ben de yeğenden bol bişey yok 🤩 bi tanesi fena ama kk da yok.2 sene önce karaca kendi sayfasında bir yarışma yapmıştı,ramazan sofraları diye.onda yemek takımı kazanmıştı 😍

Alamaz herhalde,çalışıyor.eve zor atıyo kendini 😔
Eski üyeliği var o zaman:)

Evet canım hasralı yerler vardı.Suva yapılmıştı şimdi tüm oda boyandı:)3 yer boyanınca bayağı zorladı:)
Ekledim canım sıkıntı yok:)
Abla o kadar kötü oldugunu düşünemedim ben ya sen boya falan deyince şaşırdım sıvalar mi dokuldu yani 🙄

Akşam üzerin yine deprem oldu burda 4 ay sürecek mis burdaki depremler :/

Eski çatlağı bizim komşuda yeni oldu sanmış panik yapmışlar :/

Sağol canım benim:KK60:
Eşim diyor yapabildiğini gösterirsen öyle olur:KK70:Her şeyi senden isterler:KK70:
Benim kaynanam in bir lafı ayyy sen çok guzel yapion der der yıkar işi birine onun gibi 🤓🤪

Yine de senden el almıştır, eminim çok ıyidir yani 🥰
İlerleyen yıllarda beni geçer.geçen gün bi foto atmış bana,ben şok.içli köfte yapmış.kız 21 yıllık evliyim ben yapmadım daha ne cesursun dedim 🤩

Abla o kadar kötü oldugunu düşünemedim ben ya sen boya falan deyince şaşırdım sıvalar mi dokuldu yani 🙄

Akşam üzerin yine deprem oldu burda 4 ay sürecek mis burdaki depremler :/

Eski çatlağı bizim komşuda yeni oldu sanmış panik yapmışlar :/
Canım benim bina 11 katlı ve 4 daire üzerine:)Bu sebeple özellikle alt katlarda sıva çatlağı çok fazla:)Bina yeni olduğu için müteahit yaptırıyor.Bizim hol,mutfak ve salonda vardı:)Kolon değil ama boya ve sıva çatlağı vardı.
Evet canım burasıda öyle bir süre devam edecekmiş:(

Back