- 16 Ağustos 2010
- 293.100
- 603.044
- 43
Katılmazsan hiç olamazsın:)Ben ne zaman fasulye olacağım,onlardan sıra gelmez ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katılmazsan hiç olamazsın:)Ben ne zaman fasulye olacağım,onlardan sıra gelmez ki
Ben korkuyorumAnnesi ile beraber yaparlarsa yandık yoksa korkmayın
Çok Şükür atlattım o günleri,nefret etmiştim artıkCanım bu sıra işim bitmiyor.2. döneme fena başladık.Sürekli bir şey yapıyoruz.Bugünde hikaye yazdık.Resimli falan daha kapak yapacağım:)
Ev boyandı her yer her yerde:)
Bir iyileseyim de inşallah katılacağım:)Katılmazsan hiç olamazsın:)
Evet canım hasarlı yerler vardı.Sıva yapılmıştı şimdi tüm oda boyandı:)3 yer boyanınca bayağı zorladı:)Abla gördüm boya falan o yüzden müsait olunca atarsın diye özelden attım fotolar hata verdi benim konu açarken
Ama özelden gitti bende anlamadım
Aynı fikirdeyimSağol canım benim
Eşim diyor yapabildiğini gösterirsen öyle olurHer şeyi senden isterler
Ya kızlarında slayt falan hazırlandı.Power paintten falan oda bana kaldı:)Bugün öğrettim dedim artık kendiniz yapınLisedeler hala bitmedi:)Çok Şükür atlattım o günleri,nefret etmiştim artık
Telefonum bozulmasaydı yaptıklarını atardım sizeAnnesi ile beraber yaparlarsa yandık yoksa korkmayın
Eski üyeliği var o zaman:)Yeni ama eski :)
Ahahaha ben de yeğenden bol bişey yok bi tanesi fena ama kk da yok.2 sene önce karaca kendi sayfasında bir yarışma yapmıştı,ramazan sofraları diye.onda yemek takımı kazanmıştı
Alamaz herhalde,çalışıyor.eve zor atıyo kendini
Üstümü ört,öp ve git diyecektimAllah tan iş varmış sabah
Hadi ya aynı şehirde değil misinizTelefonum bozulmasaydı yaptıklarını atardım size
Keşke beraber yapabilsek yanımda değil ki kuzum
Abla o kadar kötü oldugunu düşünemedim ben ya sen boya falan deyince şaşırdım sıvalar mi dokuldu yaniEvet canım hasralı yerler vardı.Suva yapılmıştı şimdi tüm oda boyandı:)3 yer boyanınca bayağı zorladı:)
Ekledim canım sıkıntı yok:)
Yine de senden el almıştır, eminim çok ıyidir yaniTelefonum bozulmasaydı yaptıklarını atardım size
Keşke beraber yapabilsek yanımda değil ki kuzum
İnşaallah canım benimBir iyileseyim de inşallah katılacağım:)
Allah'a emanet olun nevoşumEvet canım hasralı yerler vardı.Suva yapılmıştı şimdi tüm oda boyandı:)3 yer boyanınca bayağı zorladı:)
Ekledim canım sıkıntı yok:)
Benim kaynanam in bir lafı ayyy sen çok guzel yapion der der yıkar işi birine onun gibiSağol canım benim
Eşim diyor yapabildiğini gösterirsen öyle olurHer şeyi senden isterler
âmin canımİnşaallah canım benim
İlerleyen yıllarda beni geçer.geçen gün bi foto atmış bana,ben şok.içli köfte yapmış.kız 21 yıllık evliyim ben yapmadım daha ne cesursun dedimYine de senden el almıştır, eminim çok ıyidir yani
Canım benim bina 11 katlı ve 4 daire üzerine:)Bu sebeple özellikle alt katlarda sıva çatlağı çok fazla:)Bina yeni olduğu için müteahit yaptırıyor.Bizim hol,mutfak ve salonda vardı:)Kolon değil ama boya ve sıva çatlağı vardı.Abla o kadar kötü oldugunu düşünemedim ben ya sen boya falan deyince şaşırdım sıvalar mi dokuldu yani
Akşam üzerin yine deprem oldu burda 4 ay sürecek mis burdaki depremler :/
Eski çatlağı bizim komşuda yeni oldu sanmış panik yapmışlar :/