- 24 Eylül 2018
- 99.962
- 297.801
- 698
Annesiyle başa çıkamıyorduk,şimdi Voltran gibi oldular,tamamen yandıkEvet öyle gibi duruyor.Yandık
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annesiyle başa çıkamıyorduk,şimdi Voltran gibi oldular,tamamen yandıkEvet öyle gibi duruyor.Yandık
![]()
Hoşbuldum canım,sen nasılsın? Kaçtım biraz sohbete,iyiyim şükürCanım hoşgeldin nasılsın![]()
HellooŞükür kavusturana
Ben yokum ozamansonunculuktan bıktım
Senin için özellikle aradım ama
Korktun muŞükür kavusturana
Ben yokum ozamansonunculuktan bıktım
Hiç gelmeueceksin sandım Almanya diyinceHelloo![]()
işimiz varAnnesiyle başa çıkamıyorduk,şimdi Voltran gibi oldular,tamamen yandık![]()
E tabi korkarim baksana arkasında olan anasınaKorktun mu![]()
Gecen gece saat 1di. Sabah iş var dedi,azat etti beni. 11 oluyor, geç oldu dedi. Ben de burda saat 1 dedimHiç gelmeueceksin sandım Almanya diyince![]()
Canım bu sıra işim bitmiyor.2. döneme fena başladık.Sürekli bir şey yapıyoruz.Bugünde hikaye yazdık.Resimli falan daha kapak yapacağım:)Hoşbuldum canım,sen nasılsın? Kaçtım biraz sohbete,iyiyim şükür![]()
Çok mutluyum, olan 1 gram umudum da söndüişimiz var![]()
Allah tan iş varmış sabahGecen gece saat 1di. Sabah iş var dedi,azat etti beni. 11 oluyor, geç oldu dedi. Ben de burda saat 1 dedim![]()
Annesi ile beraber yaparlarsa yandık yoksa korkmayınE tabi korkarim baksana arkasında olan anasınabirde onun genç halini düşün yani
![]()
Fasulye yapar kurtuluruzÇok mutluyum, olan 1 gram umudum da söndü![]()
Allah kolaylık versin güzelciğimCanım bu sıra işim bitmiyor.2. döneme fena başladık.Sürekli bir şey yapıyoruz.Bugünde hikaye yazdık.Resimli falan daha kapak yapacağım:)
Ev boyandı her yer her yerde:)
Ben ne zaman fasulye olacağım,onlardan sıra gelmez kiFasulye yapar kurtuluruz![]()
Abla gördüm boya falan o yüzden müsait olunca atarsın diye özelden attım fotolar hata verdi benim konu açarkenCanım bu sıra işim bitmiyor.2. döneme fena başladık.Sürekli bir şey yapıyoruz.Bugünde hikaye yazdık.Resimli falan daha kapak yapacağım:)
Ev boyandı her yer her yerde:)
Sağol canım benimAllah kolaylık versin güzelciğimSen her şeyi yaparsın Allah'ın izniyle
![]()
Yeni ama eski :)Merhaba hoşgeldiniz eski üye misiniz:)
Ahahaha ben de yeğenden bol bişey yokHemde ne yandık
Yakında hısım akraba ne varsa hepsi gelirse![]()
Alamaz herhalde,çalışıyor.eve zor atıyo kendiniYoksa kızı da tarif mi aldı![]()