- 24 Eylül 2018
- 97.185
- 292.478
Annesiyle başa çıkamıyorduk,şimdi Voltran gibi oldular,tamamen yandıkEvet öyle gibi duruyor.Yandık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annesiyle başa çıkamıyorduk,şimdi Voltran gibi oldular,tamamen yandıkEvet öyle gibi duruyor.Yandık
Hoşbuldum canım,sen nasılsın? Kaçtım biraz sohbete,iyiyim şükürCanım hoşgeldin nasılsın
HellooŞükür kavusturana
Ben yokum ozaman sonunculuktan bıktım
Senin için özellikle aradım ama
Korktun muŞükür kavusturana
Ben yokum ozaman sonunculuktan bıktım
Hiç gelmeueceksin sandım Almanya diyinceHelloo
işimiz varAnnesiyle başa çıkamıyorduk,şimdi Voltran gibi oldular,tamamen yandık
E tabi korkarim baksana arkasında olan anasına birde onun genç halini düşün yaniKorktun mu
Gecen gece saat 1di. Sabah iş var dedi,azat etti beni. 11 oluyor, geç oldu dedi. Ben de burda saat 1 dedimHiç gelmeueceksin sandım Almanya diyince
Canım bu sıra işim bitmiyor.2. döneme fena başladık.Sürekli bir şey yapıyoruz.Bugünde hikaye yazdık.Resimli falan daha kapak yapacağım:)Hoşbuldum canım,sen nasılsın? Kaçtım biraz sohbete,iyiyim şükür
Çok mutluyum, olan 1 gram umudum da söndüişimiz var
Allah tan iş varmış sabahGecen gece saat 1di. Sabah iş var dedi,azat etti beni. 11 oluyor, geç oldu dedi. Ben de burda saat 1 dedim
Annesi ile beraber yaparlarsa yandık yoksa korkmayınE tabi korkarim baksana arkasında olan anasına birde onun genç halini düşün yani
Fasulye yapar kurtuluruzÇok mutluyum, olan 1 gram umudum da söndü
Allah kolaylık versin güzelciğim Sen her şeyi yaparsın Allah'ın izniyleCanım bu sıra işim bitmiyor.2. döneme fena başladık.Sürekli bir şey yapıyoruz.Bugünde hikaye yazdık.Resimli falan daha kapak yapacağım:)
Ev boyandı her yer her yerde:)
Ben ne zaman fasulye olacağım,onlardan sıra gelmez kiFasulye yapar kurtuluruz
Abla gördüm boya falan o yüzden müsait olunca atarsın diye özelden attım fotolar hata verdi benim konu açarkenCanım bu sıra işim bitmiyor.2. döneme fena başladık.Sürekli bir şey yapıyoruz.Bugünde hikaye yazdık.Resimli falan daha kapak yapacağım:)
Ev boyandı her yer her yerde:)
Sağol canım benimAllah kolaylık versin güzelciğim Sen her şeyi yaparsın Allah'ın izniyle
Yeni ama eski :)Merhaba hoşgeldiniz eski üye misiniz:)
Ahahaha ben de yeğenden bol bişey yok bi tanesi fena ama kk da yok.2 sene önce karaca kendi sayfasında bir yarışma yapmıştı,ramazan sofraları diye.onda yemek takımı kazanmıştıHemde ne yandık
Yakında hısım akraba ne varsa hepsi gelirse
Alamaz herhalde,çalışıyor.eve zor atıyo kendiniYoksa kızı da tarif mi aldı