- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Anlamadi ben aldimi yani fesleğenTamam tatlıyı verdim.Tuzluyu fesleğene verdim sorun çıktı başkada yok:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlamadi ben aldimi yani fesleğenTamam tatlıyı verdim.Tuzluyu fesleğene verdim sorun çıktı başkada yok:)
TamamPatron bilirr
Burada detaya girmesem:)Anlamadi ben aldimi yani fesleğen
Peki mademBurada detaya girmesem:)
Gırgır dan girdiniz leopardan çıktınızElalis senin süpürge konuyu nerelere getirdi
Arkadaşlarım phlips almışlardı hatta 3-5 tanesi çok memnunlar:)Gırgır dan girdiniz leopardan çıktınız
Ben hala süpürge bakınıyom nette
İyi ki sormussun,cilvemiz gelmisGırgır dan girdiniz leopardan çıktınız
Gözleme yapayım mı yineSen niye tarif almadın yoksa başka tarif bilmiyor musun
Philips aşmış kendiniArkadaşlarım phlips almışlardı hatta 3-5 tanesi çok memnunlar:)
Başka bir şey bulup gel bakalım:)Gözleme yapayım mı yine
Aynen uçmuş:)Philips aşmış kendini
Elmas kaplı zaar
Biz de yok bulursan haber ver beraber gidelimNevoş yok mu bi Philips yarışması
Bu gece bakayım yazarım :))Başka bir şey bulup gel bakalım:)
Benim arnica dan memnundum ama oğlum doğduğundan beri yüksek sesten korkuyor saç kurutmak falan hayal bize,stilevs kullaniyorum güzel çekiyor torbası dolmadikca 61db hiç sesi yok tek sorunu torbalıGırgır dan girdiniz leopardan çıktınız
Bekliyorum canımBu gece bakayım yazarım :))
TamamdırBekliyorum canım
Bi arkadaş daha stilevs tavsiye etti.yarın bi çıkayım bari çarşıyaBenim arnica dan memnundum ama oğlum doğduğundan beri yüksek sesten korkuyor saç kurutmak falan hayal bize,stilevs kullaniyorum güzel çekiyor torbası dolmadikca 61db hiç sesi yok tek sorunu torbalı
Torbalı istiyorum zaten.torbasızlar bana çok zor geliyoBenim arnica dan memnundum ama oğlum doğduğundan beri yüksek sesten korkuyor saç kurutmak falan hayal bize,stilevs kullaniyorum güzel çekiyor torbası dolmadikca 61db hiç sesi yok tek sorunu torbalı
Çarşıdan bak beğen modelini not al ne alacaksan ,netten al çok fark ediyor fiyattaBi arkadaş daha stilevs tavsiye etti.yarın bi çıkayım bari çarşıya