- 8 Nisan 2017
- 57.076
- 301.466
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Basıyoruz bu ay labneye çalıştık neyseki zeytinyağı telafisi varBas bas paraları Labneye![]()
Aynen2 oy vermelik yani![]()
Sen ve becerememek cümle kuramiyorum8 tuzlu-7 tatlı:)Ben de kafama göre bulsam tuzlu yaparım:)Ttalı beceremiyorum:)
Tâbi tabi:)8 tuzlu-7 tatlı:)Ben de kafama göre bulsam tuzlu yaparım:)Tatlı beceremiyorum:)
Nefis ama evdeki yağ balkonda donmus iyi olacakBasıyoruz bu ay labneye çalıştık neyseki zeytinyağı telafisi var![]()
Ay evet ya,patronun jesti şahaneBasıyoruz bu ay labneye çalıştık neyseki zeytinyağı telafisi var![]()
Tâbi tabi:)
Cidden ya sizler kadar iddialı değilim:)Sen ve becerememek cümle kuramiyorum![]()
Benim tarif yok benden iddialı olabilirsin ablaCidden ya sizler kadar iddialı değilim:)
Olley
Oda diyetteKuru fasulye nin içine atılan banaklarin hesabini kim verecek şöyle Sebastian annesiElalis
Ne kadan da azmisss miş miş ta miş miş:)Az gibi geldi 15 miş![]()
Seni geçerimBenim tarif yok benden iddialı olabilirsin abla![]()
20 yi bulamadınızNe kadan da azmisss miş miş ta miş miş:)
Yine milfoyden farklı bir şey yapsam diye düşündüm çünkü büyük kızım çok sevdiFeslegen Kokulu Nane ne yaptın tarif buldun mu:)
Sen niye tarif almadın yoksa başka tarif bilmiyor musunBenim tarif yok benden iddialı olabilirsin abla![]()