- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.704
Tabi ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi ki
Basıyoruz bu ay labneye çalıştık neyseki zeytinyağı telafisi varBas bas paraları Labneye
Aynen2 oy vermelik yani
Sen ve becerememek cümle kuramiyorum8 tuzlu-7 tatlı:)Ben de kafama göre bulsam tuzlu yaparım:)Ttalı beceremiyorum:)
Tâbi tabi:)8 tuzlu-7 tatlı:)Ben de kafama göre bulsam tuzlu yaparım:)Tatlı beceremiyorum:)
Nefis ama evdeki yağ balkonda donmus iyi olacakBasıyoruz bu ay labneye çalıştık neyseki zeytinyağı telafisi var
Ay evet ya,patronun jesti şahaneBasıyoruz bu ay labneye çalıştık neyseki zeytinyağı telafisi var
Tâbi tabi:)
Cidden ya sizler kadar iddialı değilim:)Sen ve becerememek cümle kuramiyorum
Benim tarif yok benden iddialı olabilirsin ablaCidden ya sizler kadar iddialı değilim:)
Olley
Oda diyetteKuru fasulye nin içine atılan banaklarin hesabini kim verecek şöyle Sebastian annesi Elalis
Ne kadan da azmisss miş miş ta miş miş:)Az gibi geldi 15 miş
Seni geçerimBenim tarif yok benden iddialı olabilirsin abla
20 yi bulamadınızNe kadan da azmisss miş miş ta miş miş:)
Bildiğimiz gibi:)
Yine milfoyden farklı bir şey yapsam diye düşündüm çünkü büyük kızım çok sevdiFeslegen Kokulu Nane ne yaptın tarif buldun mu:)
Sen niye tarif almadın yoksa başka tarif bilmiyor musunBenim tarif yok benden iddialı olabilirsin abla