- 24 Haziran 2015
- 40.101
- 155.131
- 598
Çok yok dediği 15 den aşağı değildirOda adayım:)Tarifi ile ilgili değişiklik oldu:)
Çok vermedim bu sefer sanki dur bakayım:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok yok dediği 15 den aşağı değildirOda adayım:)Tarifi ile ilgili değişiklik oldu:)
Aynen ya 15 olmuşÇok yok dediği 15 den aşağı değildir![]()
Bende tuzlu aldım ama aklımda bir tatlı da kaldı canım istiyo:)5.labnemi de aldım bu ay eşim bu sefer ne yapican diyorBen almadımdaha
Ohh afiyet OlsunÇok şükür doydum geldim
![]()
Afiyet olsunÇok şükür doydum geldim
![]()
Sağol canım benim oldu vallaOhh afiyet Olsun![]()
Seniin tarifi ben alayım sen tatlı yapBende tuzlu aldım ama aklımda bir tatlı da kaldı canım istiyo:)5.labnemi de aldım bu ay eşim bu sefer ne yapican diyor![]()
Matematiksel olarak kaç mesela o çok olmayan:) bir de kaçı tatlıOda adayım:)Tarifi ile ilgili değişiklik oldu:)
Sağol kuzum ikimiz için yedimAfiyet olsun![]()
Bas bas paraları LabneyeBende tuzlu aldım ama aklımda bir tatlı da kaldı canım istiyo:)5.labnemi de aldım bu ay eşim bu sefer ne yapican diyor![]()
Aslında hepimiz hakettik demiBende tuzlu aldım ama aklımda bir tatlı da kaldı canım istiyo:)5.labnemi de aldım bu ay eşim bu sefer ne yapican diyor![]()
Oh,yarasin kuzumaSağol kuzum ikimiz için yedim![]()
Tatlıya çok gidiyor labne adamın gözüne batacak artık bir hafta ara vereyimSeniin tarifi ben alayım sen tatlı yap![]()
Az gibi geldi 15 mişMatematiksel olarak kaç mesela o çok olmayan:) bir de kaçı tatlı![]()
Kalbim temizAynen ya 15 olmuş![]()
İyi tamamTatlıya çok gidiyor labne adamın gözüne bakacak artık bir hafta ara vereyim![]()
Bildiğimiz gibi:)Kalbim temiz![]()
Tabi kiAslında hepimiz hakettik demi![]()
2 oy vermelik yaniAz gibi geldi 15 miş![]()
8 tuzlu-7 tatlı:)Ben de kafama göre bulsam tuzlu yaparım:)Tatlı beceremiyorum:)Tabi ki![]()