- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Çok yok dediği 15 den aşağı değildirOda adayım:)Tarifi ile ilgili değişiklik oldu:)
Çok vermedim bu sefer sanki dur bakayım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok yok dediği 15 den aşağı değildirOda adayım:)Tarifi ile ilgili değişiklik oldu:)
Aynen ya 15 olmuşÇok yok dediği 15 den aşağı değildir
Bende tuzlu aldım ama aklımda bir tatlı da kaldı canım istiyo:)5.labnemi de aldım bu ay eşim bu sefer ne yapican diyorBen almadım daha
Ohh afiyet OlsunÇok şükür doydum geldim
Afiyet olsunÇok şükür doydum geldim
Sağol canım benim oldu vallaOhh afiyet Olsun
Seniin tarifi ben alayım sen tatlı yapBende tuzlu aldım ama aklımda bir tatlı da kaldı canım istiyo:)5.labnemi de aldım bu ay eşim bu sefer ne yapican diyor
Matematiksel olarak kaç mesela o çok olmayan:) bir de kaçı tatlıOda adayım:)Tarifi ile ilgili değişiklik oldu:)
Sağol kuzum ikimiz için yedimAfiyet olsun
Bas bas paraları LabneyeBende tuzlu aldım ama aklımda bir tatlı da kaldı canım istiyo:)5.labnemi de aldım bu ay eşim bu sefer ne yapican diyor
Aslında hepimiz hakettik demiBende tuzlu aldım ama aklımda bir tatlı da kaldı canım istiyo:)5.labnemi de aldım bu ay eşim bu sefer ne yapican diyor
Oh,yarasin kuzumaSağol kuzum ikimiz için yedim
Tatlıya çok gidiyor labne adamın gözüne batacak artık bir hafta ara vereyimSeniin tarifi ben alayım sen tatlı yap
Az gibi geldi 15 mişMatematiksel olarak kaç mesela o çok olmayan:) bir de kaçı tatlı
Kalbim temizAynen ya 15 olmuş
İyi tamamTatlıya çok gidiyor labne adamın gözüne bakacak artık bir hafta ara vereyim
Bildiğimiz gibi:)Kalbim temiz
Tabi kiAslında hepimiz hakettik demi
2 oy vermelik yaniAz gibi geldi 15 miş
8 tuzlu-7 tatlı:)Ben de kafama göre bulsam tuzlu yaparım:)Tatlı beceremiyorum:)Tabi ki