- 16 Ağustos 2010
- 293.028
- 602.893
- 43
O nedenmişLeopar tayt varsa olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O nedenmişLeopar tayt varsa olur
Ben neredeyse 7-8 yıldır kullanıyorum sıkıntı olmadı çokta iyi çekiyor ama sorun temizliği:)Ben onu aldım iki kere iade ettim beni elektrik çarptı ondan
Sen o konuyu bilmiyor musun?O nedenmiş
Süpürgeyi bir grup komple aldık gayet iyi elektronik şans işi biraz da çıkıyor öyle problemlerdeDayanıklı olmadığını soyluyor bir çok kişi çok çalışan tanıdığım var seri üretim le hatalı ürün daha çok oluyor
Annem de Vestel TV var hala sorun çözülmedi servise gitti geldi kendi kendine kilitliyor kendini
Aynen yeniler fena:)Eski modelden bakmak daha mantıklı
Yok dur bakem:)Sen o konuyu bilmiyor musun?
Afiyet şifa olsun bizde kurstan geldik üşümüşüm uzandım pike in altına artık paydos dedimMidem haşatzorla çorba içtim,ama iyiyim yine de. Sen nasılsın kuzum
Bende Fantom var daha ucuz aynı çekişi bende sıkıntı vardı ama sadece beni çarpıyordu bende biraz önce çalıştırdım suyu görünce insanın ev için içi ferahliyor hapsettim diyorsunBen neredeyse 7-8 yıldır kullanıyorum sıkıntı olmadı çokta iyi çekiyor ama sorun temizliği:)
Hiç girgirlamamis yerleriSen o konuyu bilmiyor musun?
Kocasını seven hanımlar gırgır ve leopar desenli tayt giyerler Oku mutlakaYok dur bakem:)
Büyük eksiklikHiç girgirlamamis yerleri
Ben onu aldım iki kere iade ettim beni elektrik çarptı ondan
El süpürgem Arçelik ondan memnunum suluyu haftada bir çıkarıyorum:)O olmasa deli olurum:)Bende Fantom var daha ucuz aynı çekişi bende sıkıntı vardı ama sadece beni çarpıyordu bende biraz önce çalıştırdım suyu görünce insanın ev için içi ferahliyor hapsettim diyorsun
Aynen kuzumBensiz boğazından geçmez zaten
Yok vallahiHiç girgirlamamis yerleri
Tekli çiftli gırgır muhakkak olmalı elinizde tay sonrasıKocasını seven hanımlar gırgır ve leopar desenli tayt giyerler Oku mutlaka
Kuzum diyen dillerine kurbanAynen kuzum
NerdeKocasını seven hanımlar gırgır ve leopar desenli tayt giyerler Oku mutlaka
Hemen birer tane edin ,ve deneYok vallahi
Ben deliriyorum kaldı mı bir köşede içler acısı hali :/El süpürgem Arçelik ondan memnunum suluyu haftada bir çıkarıyorum:)O olmasa deli olurum:)