- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Sana da verelim:)Kıskanmadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana da verelim:)Kıskanmadım
Maşaallah ablacım harikasınGünaydın canım...bomba yanımda bombaliğindan utanır
İş çok , enerji çok...ama gözüm buralarda
Hey maşallah hemşom. Boşver sen,takıl bize,iş beklerGünaydın canım...bomba yanımda bombaliğindan utanır
İş çok , enerji çok...ama gözüm buralarda
İçimdeki huysuz, ihtiyar bir durmuyor ki...ha bire dürtüp duruyor çatlamayasıca bir rahat vermedi şurada ağız tadıyla muhabbet edeceğiz kızlarlaHey maşallah hemşom. Boşver sen,takıl bize,iş bekler
Niye olmasın?Sana da verelim:)
Ihtiyar mı?Yol ver gitsin uzaklara oİçimdeki huysuz, ihtiyar bir durmuyor ki...ha bire dürtüp duruyor çatlamayasıca bir rahat vermedi şurada ağız tadıyla muhabbet edeceğiz kızlarla
Maşaallah ablacım harikasın
İnan enerjini ben bile hissediyorum genel olarak hep böylesin.İnşaallah hep böyle enerjik olursun
Yazıyorum kaydet 05Niye olmasın?
İnşaallah ablacım
Çok pis utandım.
Arkadaşlarım kendini iyi hissediyorsa beslerim ben o enerjiyi ...yitirmem inşallah.
Teşekkür ederim Nevrestem.
Ahhh tatlım elime bir geçseIhtiyar mı?Yol ver gitsin uzaklara o
İhtiyar yoktur senin içinde,sana öyle geliyordur Bursa güneşli,ama soğuk olabilir dışarısı. Sahilde yuruyus mu,şahaneAhhh tatlım elime bir geçse
Benden başka kim idare eder onu...
Jennam Bursa nasıl bugün?
Gemlik pek hoş... öğleden sonra sahile yürüyüse ineyim diyorum.
0 900 900Yazıyorum kaydet 05
Kolay gelsin canım.,gorusuruzBen biraz çıkayım işleri mi halledeyim:)Gelemezsem akşama görüşürüz
Sevdiğim tek spor yürüyüş ve zumbaİhtiyar yoktur senin içinde,sana öyle geliyordur Bursa güneşli,ama soğuk olabilir dışarısı. Sahilde yuruyus mu,şahane
Zımba hiç denemedim,ama yürüyüşe bayılırım Sağlığım bir düzelsin,hemen başlayacağım yineSevdiğim tek spor yürüyüş ve zumba
Güneşi kaçırmayım diyorum. Yağmur bir başlarsa durmak bilmiyor.
İnşallah tez zamanda kavuşursun sağlığınaZımba hiç denemedim,ama yürüyüşe bayılırım Sağlığım bir düzelsin,hemen başlayacağım yine
Amin ,inşallahİnşallah tez zamanda kavuşursun sağlığına
Bir tek yarın evdeyim o günde ins yapicamByNkoaLa bu yarışmayı kaçırma lütfen:)
Meşgul hatunun hali başkaBir tek yarın evdeyim o günde ins yapicam