- 24 Eylül 2018
- 97.133
- 292.381
Kkde konu acanlardan biri senin komşulardan biri olabilirAma eşime dedim ses sistemi alma ben kullanmadan duramam dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kkde konu acanlardan biri senin komşulardan biri olabilirAma eşime dedim ses sistemi alma ben kullanmadan duramam dedim
Yeni bombalar geldi
Bu da benden minige gelsin
Yooo yoksan sıkıntı yok buluruz bir kişiBen yokum ama bir sor niye yokum
O cesaret yok onlarda kuzu inadimin tadına baktılar onlarKkde konu acanlardan biri senin komşulardan biri olabilir
KHanom bisi bisi,Çindenmis,tirstirdiOnu demedim kuzu tarifin adını dedim Çin işi olanı
Beeen, abla kızınıda al gelNaaa nananananaaaa selenaaaaa selenaaaa
Beni kim çağırdı
Minikler Vadisi PusuO cesaret yok onlarda kuzu inadimin tadına baktılar onlar
A..expressBlue0Pink nereden aldın o cup lari çabuk soyle
Beni de saysan nolurdu ?Hemşom bunlar sonrayı kuracak 10 kişiye aday olabilecek ablalar
Aklıma geldi eşim kapya biber i gösterdi ondan da alsana diye fiyatına baksana dedim yüzüne aynen böyle bakıpBlue0Pink kız ne o öyle adını söyleyemediğimiz şeyler
İşin çok seninYeni bombalar geldi
Kuru iftiraUnutmamış bence,umursamamış
40 yillik kapya biber halbukiAklıma geldi eşim kapya biber i gösterdi ondan da alsana diye fiyatına baksana dedim yüzüne aynen böyle bakıp
O onun etiketi imiş dedi evet dedim onun adı kapya biber mıymış dedi
Biz salçalık biber deriz ona
Nana Jenna'yı sallamıyor diyollaKuru iftira
Bugun bir terslik varTeşekkür ne ya tebrik
Dün akşam da noldu benim kız bacağının arkasında ki ben i görmüş ilk defa geldi anne buraya birşey bulaşmış dedi bende dedim o pis değil ben dedim hayır sen değilsin dedi ben değil adı ben dedim hayır sen değilsin çıkar şunu diyip ağladıAklıma geldi eşim kapya biber i gösterdi ondan da alsana diye fiyatına baksana dedim yüzüne aynen böyle bakıp
O onun etiketi imiş dedi evet dedim onun adı kapya biber mıymış dedi
Biz salçalık biber deriz ona
Miniğin maceralarıCanfeb sabah bir şarkı attı buraya açamadım WC. De neydi o çok merak ettim