Yöresel Tarif Pınar Labne Tarifler Yarışması(3.Hafta)

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    493
  • Anket Kapalı .
Ama sen kendini hiç saymıyorsun hep başkalarını söylüyorsun ondan öyle dedim:)
Ben katılmak için katıldım ama bahane ile bayram etti dün çocuklar eşime foto attım ben yokken alem mi yapıyorsunuz evde dedi 😂

Ama ben kendimi çok da güçlü görmüyorum ayriyetten kendimi begenmislik yapmak istemiyorum gerçekten çok itici oluyor 😂💃🥰🥰🥰

Bende öyle istiyorum:)Şu tatlıya sadece labne yakışır olayını geçmek istiyorum:)
Valla ben fasülyeyim diye rahat yazıyorum. Benim tuzlu tarif efsane oldu valla.. hem tadı hem görüntüsü hemde işlevselliği.. her yemeğin yanına garnitür olarak yenebilir.. üstelik tek başına da diyet için süper öğün oldu.. mesela ben bonfile yaptım yanına sebzeli garnitür gibi koydım. Etin yanina çok yakıştı.

Ben katılmak için katıldım ama bahane ile bayram etti dün çocuklar eşime foto attım ben yokken alem mi yapıyorsunuz evde dedi 😂

Ama ben kendimi çok da güçlü görmüyorum ayriyetten kendimi begenmislik yapmak istemiyorum gerçekten çok itici oluyor 😂💃🥰🥰🥰
Sana katılıyorum:)
Ama sunumlarını cidden beğeniyorum:)Senin gözlemeyi pastalara ,sebolara değişmem:KK70:

Valla ben fasülyeyim diye rahat yazıyorum. Benim tuzlu tarif efsane oldu valla.. hem tadı hem görüntüsü hemde işlevselliği.. her yemeğin yanına garnitür olarak yenebilir.. üstelik tek başına da diyet için süper öğün oldu.. mesela ben bonfile yaptım yanına sebzeli garnitür gibi koydım. Etin yanina çok yakıştı.
Canım ben çökertme yaptım belki garip geldi ama tadı muhteşem oldu:)Hatta zamanım olmadı bu sıra çok dolu geçiyor.Başka tuzlu ,kebap tarzı tarifler denemek istiyorum:)

X