- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Sebo da kimmişOh kaptı seboyu canfeb
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sebo da kimmişOh kaptı seboyu canfeb
Ama sen kendini hiç saymıyorsun hep başkalarını söylüyorsun ondan öyle dedim:)Senin sunum bile
Ses ver arada,özlüyorum kuzumKuzummbir yandan diziye bakıyorum bir yandan size
Bende öyle istiyorum:)Şu tatlıya sadece labne yakışır olayını geçmek istiyorum:)Bu sefer tuzlu kazansın istiyorum patron yasaklıcak,bildirim göndermicek diye tırsıyorum valla..
Acaba adını meyveli pasta diye degistirsek miBence magnolia ve patates salatasıda bomba hatta canan'ın tarif aklıma gelmiyor başka neler vardıSenin sunum bile süper olmuş:)
OlabilirAcaba adını meyveli pasta diye degistirsek mi
Olur kuzumSes ver arada,özlüyorum kuzum
Ben katılmak için katıldım ama bahane ile bayram etti dün çocuklar eşime foto attım ben yokken alem mi yapıyorsunuz evde dediAma sen kendini hiç saymıyorsun hep başkalarını söylüyorsun ondan öyle dedim:)
Sevmez olur muyumHem de çok seviyorum
Valla ben fasülyeyim diye rahat yazıyorum. Benim tuzlu tarif efsane oldu valla.. hem tadı hem görüntüsü hemde işlevselliği.. her yemeğin yanına garnitür olarak yenebilir.. üstelik tek başına da diyet için süper öğün oldu.. mesela ben bonfile yaptım yanına sebzeli garnitür gibi koydım. Etin yanina çok yakıştı.Bende öyle istiyorum:)Şu tatlıya sadece labne yakışır olayını geçmek istiyorum:)
Sana katılıyorum:)Ben katılmak için katıldım ama bahane ile bayram etti dün çocuklar eşime foto attım ben yokken alem mi yapıyorsunuz evde dedi
Ama ben kendimi çok da güçlü görmüyorum ayriyetten kendimi begenmislik yapmak istemiyorum gerçekten çok itici oluyor
Yukarıda benim tarif diye başka pastalara oy verecekler diye korkuyorumOlabilir
Sensiz olmaz,sensiz olmaazSevmez olur mu ,o da seviyor tabii
Bende seni çok seviyorumSevmez olur muyumHem de çok seviyorum
Canım ben çökertme yaptım belki garip geldi ama tadı muhteşem oldu:)Hatta zamanım olmadı bu sıra çok dolu geçiyor.Başka tuzlu ,kebap tarzı tarifler denemek istiyorum:)Valla ben fasülyeyim diye rahat yazıyorum. Benim tuzlu tarif efsane oldu valla.. hem tadı hem görüntüsü hemde işlevselliği.. her yemeğin yanına garnitür olarak yenebilir.. üstelik tek başına da diyet için süper öğün oldu.. mesela ben bonfile yaptım yanına sebzeli garnitür gibi koydım. Etin yanina çok yakıştı.
Ama vermedin oyunuSana katılıyorum:)
Ama sunumlarını cidden beğeniyorum:)Senin gözlemeyi pastalara ,sebolara değişmem
Nasılsın canımBende seni çok seviyorum
Klavyesinden okuyayım diye naz yapıyorum arada onaSensiz olmaz,sensiz olmaazSevmez olur mu ,o da seviyor tabii
Ama benim kriterler başka:)Genelde yeni gelenlere veriyorum:)Ama vermedin oyunu
Laf aramızda gozlemeye güveniyordum seni olmayaydi iyi olurdu 3-5 alırdım yine
Bunu niye beğnemedinizAzerin'e sebo' yu vereyim çok şahane yapar