Yaaap benim için sorun olmaz ,kardeş kardeş yarışırızSenin tarif geldin ben de aynısından yapacağım.
Madalya almama sebep olan ev yapımı tantuniyi yapmıştımKazen gelse de görsek tarifini çok merak ediyorum
En son hangi kategoride katılmıştın?
Hanım ne be,sadece deynepnaz
Favorilerde duruyor. Diyet bitsin lavaşına sarıp yicemYaaap benim için sorun olmaz ,kardeş kardeş yarışırız
Ama sana derler ki,bak baak deynepnazı kıskanmış ,aynısından yapmış derler
Madalya almama sebep olan ev yapımı tantuniyi yapmıştım
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...as-esliginde-pak-maya-sponsorlugunda.1032953/
Desinler hiç umrumda değilYaaap benim için sorun olmaz ,kardeş kardeş yarışırız
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...as-esliginde-pak-maya-sponsorlugunda.1032953/
ayyyy hiç güzel yapamamıştın hıhhhh hiç canım çekmemiştiYaaap benim için sorun olmaz ,kardeş kardeş yarışırız
Aynen canımOnda da kazanmıştı zaten dimi
benimkini yaptılar yapan kişiyle kanka oldum sizinde kavganı aşka donüşür hahahahahDesinler hiç umrumda değil
Yapayım değil mibenimkini yaptılar yapan kişiyle kanka oldum sizinde kavganı aşka donüşür hahahahah
tabi bne senin yerine olsam bizzat o tarifi yaparımYapayım değil miSonra kaynaşırız
Gidip malzemeleri hazırlayayımtabi bne senin yerine olsam bizzat o tarifi yaparımDOSTLUĞUNUZ pekişir nevoşum
Olsun ,tarifimiz gibi oyumuzu da bölüşürüz,ben bu sefer madalya için katılmadım zaten ,paslanmıştım o yüzden katıldımDesinler hiç umrumda değil
bende ondan yapacamGidip malzemeleri hazırlayayım
Ben de fıstıklı yaparım...Hatta paketli ürün kullanmam el emeği yaparım.bende ondan yapacaminat değilmi o fındıklı yaptıysa ben cevizli yaparım sütü keçi sütü kullanırım hahahahahahahahahahaha ama illa ondan yaparım
hahahahahahahahha el açması yaparsan zaten yeneriz onu nevoşummmmBen de fıstıklı yaparım...Hatta paketli ürün kullanmam el emeği yaparım.
Nevreste deynepin ne yaptığını biliyor. Hem de paletli ürün kullanmışBen de fıstıklı yaparım...Hatta paketli ürün kullanmam el emeği yaparım.
Taciz ettin yazdım ne yaptığımı,fındık mındık ne diye ipucu veriyorsunbende ondan yapacaminat değilmi o fındıklı yaptıysa ben cevizli yaparım sütü keçi sütü kullanırım hahahahahahahahahahaha ama illa ondan yaparım
Nevoşum sana hayranım ,o kadar yoğunlukta bile çoğu şeyi kendin doğal yapıyorsun ,menülerine bakıyorum çoğu doğal ,kendi yaptığın zeytin ,sirke vs falan .Ben de fıstıklı yaparım...Hatta paketli ürün kullanmam el emeği yaparım.
aaaaaa paletlimi kullanmış basite kaçmışşş bunu gurme ve ödüllü bir yarışmacıya hiç yakıştıramadımNevreste deynepin ne yaptığını biliyor. Hem de paletli ürün kullanmış
Tabi canım başkası olamazhahahahahahahahha el açması yaparsan zaten yeneriz onu nevoşummmm
ya fındık derken öernek verdimTaciz ettin yazdım ne yaptığımı,fındık mındık ne diye ipucu veriyorsun
Yapamaz kiii yapamaz kiiii,hadi yap yap
Nevoşum sana hayranım ,o kadar yoğunlukta bile çoğu şeyi kendin doğal yapıyorsun ,menülerine bakıyorum çoğu doğal ,kendi yaptığın zeytin ,sirke vs falan .
Biliyorum tabi bilmez miyimNevreste deynepin ne yaptığını biliyor. Hem de paletli ürün kullanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?