Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Ama bak canım biz kuralları değiştirdik bunu en iyi senin bilmen lazım.Eskisinden daha detaylı inceleme yapıyoruz.Neden bu kadar eski kategorileri karıştırıyorsunuz.

Benim tarifimde de süt var! Katılan bütün tarifler sütlü tatlı kategorisinde gerçekten öyle mi.
Bu dediğin doğru içinde süt olması yeterli değil bence de ..
kremasında süt var diye o tatlı sütlü olmaz .. haklısın

Ama bak canım biz kuralları değiştirdik bunu en iyi senin bilmen lazım.Eskisinden daha detaylı inceleme yapıyoruz.Neden bu kadar eski kategorileri karıştırıyorsunuz.
Kurallarda cheesecake kabul etmiyoruz yazmıyor. Yazsaydınız bende bu kadar emek vermezdim.

Kurallarda cheesecake kabul etmiyoruz yazmıyor. Yazsaydınız bende bu kadar emek vermezdim.
Sosunda süt olan tüm chescakeler kabulumüz.Ama senin vişne sosunda süt yok canım sadece benmari erittiğin çikolataya koymuşsun.Oda kıvamdan memnun olmadığın için incelmek amaçlı.

Canım aşk olsun alıncak ne var bunda ?
Öyle değil mi ben hiçbirinize ithafen söylemedim bunu .
Kurallar netolmalı bir dahaki sefere ..
ne olursa olsun ben asla silinmesini istemem ama mantıklı düşünce öyle değil mi :)
Sütlü tatlı denince akla ne geliyo içince süt olan ve ağırlık olarak sütle yapılır .. :)

Kırılmayın hepinizin ellerine sağlık ..

Bu mesajı üzerime alındım ve çok üzüldüm.

Bundan sonra daha net olacak!

Aslında ben bu tatlıyı şerbetli kategorisine yapmayı düşünüyordum. Mantıken evet üzerinde krema olması onu sütlü yapmıyor ama ben NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ' ye sorarak yaptım. Neyse daha yarışma bitmedi Nego isterse farklı bir tarifle tekrar katılabilir.
Herkese başarılar.

Lafım gerçekten sana değildi :)
Üzerine alınırsan üzersin beni
İlk okuduğumda alınmıştım tatlı ve krema kelimelerine binaen ama sonra gönlümü aldın bi cup magnolia verirsen gönlümü komple sana verebilirim

Canım sen zaten gerçekten sütlü tarifler kategorisine uygun olan bir tarif yapacaktın. Tarif yapılınca ve çoğu tarifin sütlü tatlılardan çok kremalı tatlılar olduğunu görünce buna karar verdin ve onaylandı.

Ama kremasında süt varSütsüz değil bu sebeple kabul edildi.

Bir miii aşk olsun gel sana 10 tane yapem
Sana taşınabilir miyim?

Aynen sidelyacım aklımdaki tarif yapılınca ben de istişare ederek bunu yaptım çünkü kurallara tamamiyle uyan sadece bi kaç tarif var. Yukarıda da dediğim gibi henüz yarışma bitmedi Nego de isterse farklı bir sütlü tarifle katılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…