Ama bak canım biz kuralları değiştirdik bunu en iyi senin bilmen lazım.Eskisinden daha detaylı inceleme yapıyoruz.Neden bu kadar eski kategorileri karıştırıyorsunuz.Ama daha önce Be_ni arkadaşımız ve başkası yapmış daha önce sütlü tatlılar kategorisinde.
Eflalin yerinde bir başkası da olabilirdi, daha önce yapılan yarışmalara çoğumuz bakıyoruz fikir amaçlı.
Çok üzüldüm ben, en ince detayıyla resimleyerek çok güzel anlatmış ve sunmuş
Bu dediğin doğru içinde süt olması yeterli değil bence de ..Benim tarifimde de süt var! Katılan bütün tarifler sütlü tatlı kategorisinde gerçekten öyle mi.
Kazen uygun görmedi.Benim tarifimde de süt var! Katılan bütün tarifler sütlü tatlı kategorisinde gerçekten öyle mi.
Kurallarda cheesecake kabul etmiyoruz yazmıyor. Yazsaydınız bende bu kadar emek vermezdim.Ama bak canım biz kuralları değiştirdik bunu en iyi senin bilmen lazım.Eskisinden daha detaylı inceleme yapıyoruz.Neden bu kadar eski kategorileri karıştırıyorsunuz.
Sosunda süt olan tüm chescakeler kabulumüz.Ama senin vişne sosunda süt yok canım sadece benmari erittiğin çikolataya koymuşsun.Oda kıvamdan memnun olmadığın için incelmek amaçlı.Kurallarda cheesecake kabul etmiyoruz yazmıyor. Yazsaydınız bende bu kadar emek vermezdim.
Bu mesajı üzerime alındım ve çok üzüldüm.Bu dediğin doğru içinde süt olması yeterli değil bence de ..
kremasında süt var diye o tatlı sütlü olmaz .. haklısın
Bu mesajı üzerime alındım ve çok üzüldüm.
Bundan sonra daha net olacak!Canım aşk olsun alıncak ne var bunda ?
Öyle değil mi ben hiçbirinize ithafen söylemedim bunu .
Kurallar netolmalı bir dahaki sefere ..
ne olursa olsun ben asla silinmesini istemem ama mantıklı düşünce öyle değil mi :)
Sütlü tatlı denince akla ne geliyo içince süt olan ve ağırlık olarak sütle yapılır .. :)
Kırılmayın hepinizin ellerine sağlık ..
Aslında ben bu tatlıyı şerbetli kategorisine yapmayı düşünüyordum. Mantıken evet üzerinde krema olması onu sütlü yapmıyor ama benCanım aşk olsun alıncak ne var bunda ?
Öyle değil mi ben hiçbirinize ithafen söylemedim bunu .
Kurallar netolmalı bir dahaki sefere ..
ne olursa olsun ben asla silinmesini istemem ama mantıklı düşünce öyle değil mi :)
Sütlü tatlı denince akla ne geliyo içince süt olan ve ağırlık olarak sütle yapılır .. :)
Kırılmayın hepinizin ellerine sağlık ..
Eflalim bu tarifi ile daha sonra pastalar kategorisine katılabilir.
Lafım gerçekten sana değildi :)
İlk okuduğumda alınmıştım tatlı ve krema kelimelerine binaen ama sonra gönlümü aldınLafım gerçekten sana değildi :)
Üzerine alınırsan üzersin beni
İlk okuduğumda alınmıştım tatlı ve krema kelimelerine binaen ama sonra gönlümü aldınbi cup magnolia verirsen gönlümü komple sana verebilirim
Canım sen zaten gerçekten sütlü tarifler kategorisine uygun olan bir tarif yapacaktın. Tarif yapılınca ve çoğu tarifin sütlü tatlılardan çok kremalı tatlılar olduğunu görünce buna karar verdin ve onaylandı.
Ama kremasında süt varCanım sen zaten gerçekten sütlü tarifler kategorisine uygun olan bir tarif yapacaktın. Tarif yapılınca ve çoğu tarifin sütlü tatlılardan çok kremalı tatlılar olduğunu görünce buna karar verdin ve onaylandı.
Sana taşınabilir miyim?Bir miii aşk olsun gel sana 10 tane yapem
Aynen sidelyacım aklımdaki tarif yapılınca ben de istişare ederek bunu yaptım çünkü kurallara tamamiyle uyan sadece bi kaç tarif var. Yukarıda da dediğim gibi henüz yarışma bitmediCanım sen zaten gerçekten sütlü tarifler kategorisine uygun olan bir tarif yapacaktın. Tarif yapılınca ve çoğu tarifin sütlü tatlılardan çok kremalı tatlılar olduğunu görünce buna karar verdin ve onaylandı.
Nevoş abla ilk kez senden korktumBundan sonra daha net olacak!
Sanki mesajı Kazen yazmış gibi hissettin mi benim gibiNevoş abla ilk kez senden korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?