• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Bundan sonraki yarışmalar için söyledim kuzum, bu yarışmada fırın sütlaç yapacaktım. Sabah uyandım bir baktım, gece eklenmiş. Tarifi değiştirdim, ayıp olmasın diye.
Sonra özelden ayrı, burdan ayrı niye aklındakini yapmadın dediler. Herkesin sunum yorumu ayrı dediler, bende artık katılırsam yarışmaya ki bağımlılık yaptı, aklıma yatanı yapiciiimmm.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

• Beğen
Reactions: H E
Bundan sonraki yarışmalar için söyledim kuzum, bu yarışmada fırın sütlaç yapacaktım. Sabah uyandım bir baktım, gece eklenmiş. Tarifi değiştirdim, ayıp olmasın diye.
Sonra özelden ayrı, burdan ayrı niye aklındakini yapmadın dediler. Herkesin sunum yorumu ayrı dediler, bende artık katılırsam yarışmaya ki bağımlılık yaptı, aklıma yatanı yapiciiimmm.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Heh bunu dediğin iyi oldu benımkını yaparlarsa ben yıne yapıceeemm .
Aaaammmaaa be n ekledıkten sonra başka bri yaparsaa onu taciz edecem :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Dedim sana değilmi,başkasıda yapsa aklındaki neyse onu yapacaksın..
Burada ayıp olur demeyeceksin..

Back