Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Incirle kayisiya talim kusum
En güzeli canım
Biz onları ıslatıp rondoda çekiyoruz.İçine ceviz ,badem ,fındık veya fıstık ekliyoruz.Herhangi biri olabilir..İçine bir de kakao ekleyip karıştırıyoruz...Sonra minik toplar yapıyoruz ve hindistan cevizine buluyoruz...Çok nefis ve sağlıklı oluyor

Ufffff denemem şart

Hurma ile de yapabilirsinDoğal çikolata
Aslında bu karışıma yulaf ekleyip yumurta akıyla Ben böyle kek gibi bir şeyler yapmıştım bir zaman badem fındık fıstık falan da koymuştum böyle bir öğünde Dışarıda olduğum zaman dışarıda yemek yerine çantamı aldırdım ondan yerdim chia tohumundan tut keten tohumunu her şeyi koyardım

Çok güzel olur canım ben de öyle deneyeyim

deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. beni unutmuşBölümün Editörü bile diyet topiğinden
Seni nasıl unuttum ben

Ye kız öğlen 2 kare.. ben diyette yedim valla.. hayır diyemeyeceğim tek şey.. gerçi bikaç aydır pek yemiyorum
Benim hiç çikolata düşkünlüğüm yok,hele bitteri hiç yiyemiyorum acı geliyor bana

Hayır henüz belli değil

Yöresel olur gibime geliyordu ama kararım değişti,yine pınar sponsor olursa süt,yoğurt ,peynir kullanımına uygun kurabiyeler olur gibime geldiGerçi iki cıss üstüste yapılmıyordu

Ay kizlar oyum 6 olmuskesin birinciyim
Evla milföyler yumuşuyor mu?Yoksa çıtır mı oluyor.Normalde böreğini yaparken hemen yenmezse sevmiyorum ,tatlıda tahmin edemedim nasıl olduğunu,yoksa görüntü süper.

Kiz
Bittr zati aci cikolata bende yiyemezdim onceden sutlu fistiklidan bittere gectim bi sure fistikli bitterle devam ettim sonra biraktimbgimlilik bitti

Beni nasıl unutursun
Ben bilmem ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…