Rica ederim canim ben hindili yaptim bugun meselaTon balıklı salata da varmış, en sevdiğimbilmiyordum bunu işte. Çok teşekkürler canım
En güzeli canımIncirle kayisiya talim kusum
Walla tutuyorum kendimi 2 kareyle kalmaz paketin dibini bulurumYe kız öğlen 2 kare.. ben diyette yedim valla.. hayır diyemeyeceğim tek şey.. gerçi bikaç aydır pek yemiyorum
Ufffff denemem şartEn güzeli canım
Biz onları ıslatıp rondoda çekiyoruz.İçine ceviz ,badem ,fındık veya fıstık ekliyoruz.Herhangi biri olabilir..İçine bir de kakao ekleyip karıştırıyoruz...Sonra minik toplar yapıyoruz ve hindistan cevizine buluyoruz...Çok nefis ve sağlıklı oluyor
Sen ara koyma beybisiAyy çok ara var bunda :))
Aslında bu karışıma yulaf ekleyip yumurta akıyla Ben böyle kek gibi bir şeyler yapmıştım bir zaman badem fındık fıstık falan da koymuştum böyle bir öğünde Dışarıda olduğum zaman dışarıda yemek yerine çantamı aldırdım ondan yerdim chia tohumundan tut keten tohumunu her şeyi koyardımHurma ile de yapabilirsinDoğal çikolata
Çok güzel olur canım ben de öyle deneyeyimAslında bu karışıma yulaf ekleyip yumurta akıyla Ben böyle kek gibi bir şeyler yapmıştım bir zaman badem fındık fıstık falan da koymuştum böyle bir öğünde Dışarıda olduğum zaman dışarıda yemek yerine çantamı aldırdım ondan yerdim chia tohumundan tut keten tohumunu her şeyi koyardım
Oyum Çilekli magnoliaya gitti.
Herkesin ellerine emeğine sağlık, hepsi harika
Rica ederim, seni görünce aklıma direk beyran geliyorÇoook teşekkür ederimmm
Bana da beyran denilince bir hüzün çöküyorRica ederim, seni görünce aklıma direk beyran geliyor
Seni nasıl unuttum ben
Benim hiç çikolata düşkünlüğüm yok,hele bitteri hiç yiyemiyorum acı geliyor banaYe kız öğlen 2 kare.. ben diyette yedim valla.. hayır diyemeyeceğim tek şey.. gerçi bikaç aydır pek yemiyorum
Hayır henüz belli değil
Evla milföyler yumuşuyor mu?Yoksa çıtır mı oluyor.Normalde böreğini yaparken hemen yenmezse sevmiyorum ,tatlıda tahmin edemedim nasıl olduğunu,yoksa görüntü süper.Ay kizlar oyum 6 olmuskesin birinciyim
Bittr zati aci cikolata bende yiyemezdim onceden sutlu fistiklidan bittere gectim bi sure fistikli bitterle devam ettim sonra biraktimSeni nasıl unuttum ben
Benim hiç çikolata düşkünlüğüm yok,hele bitteri hiç yiyemiyorum acı geliyor bana
Yöresel olur gibime geliyordu ama kararım değişti,yine pınar sponsor olursa süt,yoğurt ,peynir kullanımına uygun kurabiyeler olur gibime geldiGerçi iki cıss üstüste yapılmıyordu
Guzel oluyor be sert ne yumusak orta sertlikte diyeyimEvla milföyler yumuşuyor mu?Yoksa çıtır mı oluyor.Normalde böreğini yaparken hemen yenmezse sevmiyorum ,tatlıda tahmin edemedim nasıl olduğunu,yoksa görüntü süper.
Beni nasıl unutursunSeni nasıl unuttum ben
Benim hiç çikolata düşkünlüğüm yok,hele bitteri hiç yiyemiyorum acı geliyor bana
Yöresel olur gibime geliyordu ama kararım değişti,yine pınar sponsor olursa süt,yoğurt ,peynir kullanımına uygun kurabiyeler olur gibime geldiGerçi iki cıss üstüste yapılmıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?