Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Ehtiyar bir mecalim var şeker bir üyeyi banlaman lazım en acilinden şöyle 1 ay kadar olabilir N Nana tarifimi çalma dedi şikayetçiyim tık mapısa gitsin

Ahretlik ben mapus kapısını açtım, sen topuğa sıkarsın, içeri düşünce üstüne kilit vururuz hahahaha

O kuralı Kazen eklemeyi unutmuş yoksa konuşmuştuk

Ayyy ne güzel olurTamam canım hayırlısı olsunBirgün nasip olur inşaallah

Ahretlik ben mapus kapısını açtım, sen topuğa sıkarsın, içeri düşünce üstüne kilit vururuz hahahaha

Bu iş tamamdır ahretlik dışardan seyretsin artık katıksız ceza olsun sjksjksjk

Çaldın işte tarifi mi

Ablam en azından Lunya'dan daha güzelini yaptığını göstermen lazım
Pehhhhh, yumurta kiramiyor hanım abla, sen tatlı işte

Kapışcaz artık lunya hanımla görecek bakalım
Sayende sonuncu olmayacağım desene

En son dişleri yaptiriyordun abla, geldimi dişlerin ne tatlısı

Ehtiyar bir mecalim var şeker bir üyeyi banlaman lazım en acilinden şöyle 1 ay kadar olabilir N Nana tarifimi çalma dedi şikayetçiyim tık mapısa gitsin
hem tarifi mi yurut, hem bana kulahi kakalamaya çalış, sonra lunyayi at de

Yafrummm teee ne zaman yapmıştım o külahlı olanı varyaaaa bulldurma bana şimdiiii ..
Sen demedinmiiii tarfimi çalma diyeeee, eeeeee çaldımmı şekerrrrrr hadi yap bakalım görelimmm olmazsa pes edeceksin sjksjksjk

Kim uğraşacak külah la , çalsan olmamı ben diyet yapiyomm kiloluyumm ben külah yaparsam miu bana külah takar

O çok beceriklidirŞimdi hakkını yemeyelim

jelo katılıyım mı ben çorbalarda 16. oldum sonlarda gezerim artık

Katılmak isterim
Ama nefes alamıyorum
Hastayım kızlar
İyi olursam yapayım
Geçmişler olsun canım benim, zaten vücut onca hormonu atarken mahvoluyor ve hastalıklara açık oluyor. Dikkat et ve bol su tüket.

Geçmişler olsun canım benim, zaten vücut onca hormonu atarken mahvoluyor ve hastalıklara açık oluyor. Dikkat et ve bol su tüket.
Ahh canım hiç sorma
O bitmeden bu başladı
Zaten kansızlık var
Üst üste geldi hepsi
İnşallah geçer sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…