10-15 gün sonra öğrenirizEsas geçen kategori sponsor olayını ,büyük hediye falan birşeylerden bahsetmişti,merak ettim ne hediyesi olacağını,daha oylama olacak taaa,sonuçlanacak taaa,hediye kazanana gidecek teee,buraya koyacak taaa ,biz ne olacağını göreceğiz
Büyük sorumluluk herkes yapamazOlur valla keske olsa ama olmuyor niyeyse3
Arabistandayiz canimm...burda müdahale etmiyorlar kürtaj için kanama başlaması lazım dedilerInsallah tez zamanda yeniden verir rabbim.ilk gebeliklerde olabiliyor.ama yinede turkiyeye geldiginde bi arastirilsin bence.siz hangi ulkede yasiyorsunuz kuzum
Aynen ama deynep te yapabilir bak bilemedim simdiBüyük sorumluluk herkes yapamaz
Aaaaa ne kadar sacma bisey Allah korusun zehirleme ihtimali de var neden oyle yapiyorlar cok sasirdimArabistandayiz canimm...burda müdahale etmiyorlar kürtaj için kanama başlaması lazım dediler
O bizim diyetimizi bozarAynen ama deynep te yapabilir bak bilemedim simdi
O yüzden turkiyeye gidecekler acil ama korkum ya uçakta başlarsa aklım almıyor artikAaaaa ne kadar sacma bisey Allah korusun zehirleme ihtimali de var neden oyle yapiyorlar cok sasirdim
Allah korusun canımO yüzden turkiyeye gidecekler acil ama korkum ya uçakta başlarsa aklım almıyor artik
O bizim diyetimizi bozar
Allah korusun aklina kötü seyler getirme iyi düşün iyi olsun.hayirlisiyla gidip gelirler insallah.yolculuk ne zamanO yüzden turkiyeye gidecekler acil ama korkum ya uçakta başlarsa aklım almıyor artik
Cuma sabahı ucagi yarin gece yola çıkacaklar..Allah korusun aklina kötü seyler getirme iyi düşün iyi olsun.hayirlisiyla gidip gelirler insalla.yolculuk ne zaman
Diyet grubu olmaktan çıkarızvalla makara gırgır olur ne iyi olur
O zaman kaptan ben olayım herkes senden kurtulsun.Tabi ben de
Insallah hayırlısıyla gider gelirler kuzu.gelişmelerden yine haberdar et biziCuma sabahı ucagi yarin gece yola çıkacaklar..
Diyet grubu olmaktan çıkarız
Harika bence, bol pudraliBen de şöyle doyasıya diyeyim uzun zamandır börek yemedimO nasıl oluyor
Oda güzel ama
Allah'ım tekrar nasip etsin, sağlıkla kucağına alsın inşallah.Havamda degilimzor günler atlatiuyoruz ailece kardeşim 11.haftalık. bebeği kalbi durdu
Bırak peşimii
Bebek gelişmiyor ondan oluyor.Sağol tatlimmm 11 haftalık olan bebek 7+3 göründü artık ne şekilde e olur bilmiyorum turkiyeye gidiyor acil burda kiler müdahale etmiyor bebek karnında ölü kuculmus görünmüyor bile..
Senn benimi özlüyorsunn oyyy minnak teyzem benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?