Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
10-15 gün sonra öğreniriz

Insallah tez zamanda yeniden verir rabbim.ilk gebeliklerde olabiliyor.ama yinede turkiyeye geldiginde bi arastirilsin bence.siz hangi ulkede yasiyorsunuz kuzum
Arabistandayiz canimm...burda müdahale etmiyorlar kürtaj için kanama başlaması lazım dediler

Arabistandayiz canimm...burda müdahale etmiyorlar kürtaj için kanama başlaması lazım dediler
Aaaaa ne kadar sacma bisey Allah korusun zehirleme ihtimali de var neden oyle yapiyorlar cok sasirdim

O yüzden turkiyeye gidecekler acil ama korkum ya uçakta başlarsa aklım almıyor artik
Allah korusun aklina kötü seyler getirme iyi düşün iyi olsun.hayirlisiyla gidip gelirler insallah.yolculuk ne zaman

Ben de şöyle doyasıya diyeyim uzun zamandır börek yemedimO nasıl oluyor
Harika bence, bol pudrali

N Nana bu küt böreği tatlı oluyor galibaBen tuzlu börek seviyorum
Oda güzel ama

Havamda degilim zor günler atlatiuyoruz ailece kardeşim 11.haftalık. bebeği kalbi durdu
Allah'ım tekrar nasip etsin, sağlıkla kucağına alsın inşallah.

Bırak peşimii

Sağol tatlimmm 11 haftalık olan bebek 7+3 göründü artık ne şekilde e olur bilmiyorum turkiyeye gidiyor acil burda kiler müdahale etmiyor bebek karnında ölü kuculmus görünmüyor bile..
Bebek gelişmiyor ondan oluyor.
4+2 haftalık iken ablamın gebeliği herşey normal çıkarken , 7. hafta sonra 6+0 çıktı, bebek gelisimi azmış 10 hafta da kalbi atmadı, 6+6 da kalmış kese, kürtaj yapıldı. Olabiliyor maalesef

leylmira burada sohbet kaynıyor gelmiyorsun.Sonra gelip burası sessiz kalmış diyorsun
Senn benimi özlüyorsunn oyyy minnak teyzem benim
Cansızken buralar canlandıralım isterim

Son rötüşlarımı yapıp yatmıştım o sırada

Hayırlı Sabahlar, Hayırlı Kandiller herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…