Pin_up_girl sohbet topiği

Belli değil aslında benim tahminim incici olduğu, ama bayağı komikti, sağa sola k.k.m eflatun ne yapmalıyım? diye konular açıyordu, gebelik bölümüne girip hamilelik testinden bahseden kadınlara ıy çişinizden ulu orta bahsetmenizden çok iğrendim vs. diyordu. Egzona'da onu online görünce ondanda msn adresi istedi sanırım Beni sevmesi de şöyle oldu, tuvalet pompası ona küfür edince özel mesajla şikayet butonunu anlattım öyle barıştık :) Bi de aynen ilk sen farkettin valla onun erkek olmadığını tebrik ediyorum :)

Son düzenleme:
Maalesaf öyle boş boş oturuyorum patronun keyfini bekliyorum
o da içerde çayına bisküvi batırmakla meşgul...

Zalim patron Yarın gelip yaparsın aynı işi noolcak ki bıraksa vaktinde Ben tam bi iş sayılmaz ama ben ders ablalığı yaparken çıldırıyodum 2 saat çalıştıracağım çocuğu 5te okuldan alıyodum anne-babası 10'da eve geliyordu bekle bekle sinirleniyor insan

Bir de ben devlet memuruyum Allah devletimize zeval vermesin ne diyeyim :))

Maşallah, en tatlı zamanlarıdır şimdi, tam ayaklanmış, dile gelmiştir:103:

Benim kızım biraz hiper aktif gibi bir şey dokuz aylıkken yürümüştü şimdi dört nala koşuyor desem yeri
Çok zor bir dönemdeyiz hafta sonu peşinde koşturmaktan akşam dokuzda sızmışım ama tatlı heyecan bunlar arada bir sinir krizi geçirsende

canım hayırlı olsun topığın.
Sabahin 5 inde konu açmışsın. Ben 5 . uykumdaydım , herhalde.
Arasıra takılırım artık buraya.

Ben hala bu egzonanın erkek olmadığına ınanamıyorum nıyeyse.hiç vajınasından ANA RAhMİM diye bahseden bir kadına rastlamamıştım.

hahahahaha egzona ne alem yaa ,gıtmıs ondanda mı msn ıstemıs

her onlıne gordugunden msn ıstıyor

bılırmısın bılmıyorum hanı sosyal paylasım grupların da

karsı tarafı tıye almak ıcın bır kelıme soylerler ısrarla

hatırladın mı yada bılıyormusun ? egzona da sankı

bızı tıye alır gıbı ısrar la "msn var mı " dıye soruyor

cnm erkek olmadıgını dedıgım gıbı topık de bıze sınırlenınce dedı yaa

"s*lak seyler sızı " dıye ,oradan anladım erkek olsa

kesın kufur ederdı :)

yaa canım sımdı takıldı aklıma ,yukarıda kı yorumda da bahsettıgım gıbı ,safa yatıp bızı tıye alıyor olmasın :44:

hanı forum kurallarını bılmeyen bırı oldugu ıcın msn ıstıyor dıyecegım de

fake bır uyenın müstehcen seylerı ulu orta konusan bırınden ne dıye msn ıstedı kı :44:

hanı kuralları bılmıyor dıyecegım ama ,boyle bir uyeden uzak durmak yerıne

msn ıstemesı de bı garıp dogrusu :44:

Olsun çocuk çok güzel birşey ya, benim de hayallerim arasında hiç, gelinliğim, düğünüm kocam filan yoktur ama oturup, çocuğumu, hamileliği nasıl geçireceğimi, nasıl çocuk yetiştireceğimi filan planlarım Eskaza bi gün çocuğum olursa hiç öyle planlamalarla filan yürümeyecek o iş onu da biliyorum ama olsun.

Teşekkür ederim canım, seni de beklerim artık, zaten çok beğenirim genellikle ''bir derdim var''daki yorumlarını. Ben de istiyorum düzenli bir yaşamım olsun sabah kalkıyım akşam yatıyım ama beceremiyorum malesef Ana rahmim evet bana da ilginç geldi, ama ben bir erkeğinde ana rahim diyeceğini sanmıyorum. O öyle kelimeleri kullanımı değişik dün de yönetime yönetmen diyordu birara

O tuvaletpompasını kadın zannedenler çok oldu başta, o bahsettiğim hamilelik testi konusunda yaptığı yoruma ''evet canım haklısın sende ama naapalım en kısa yolu idrar ''tarzı yorumlar gelmşti, egzona haydi haydi anlamamıştır. Gerçi egzona'da bir değişik düşününce durmadan msn istemesi dışında normal bir sohbetteyken durup durup ''Anarahmine'' getirmiş konuyu. Bir de berceste takıntısını anlamadım ben. Kızın uzun süreli ilişkisi olanlar bölümünde yaptığı normal sohbetleri beğenmeler adına topik açmalar Yalnız ban'ı açılıp gelirse çok saydırıcak yine bize, resmen arkasından konuşmak, dalga geçmek için topik açmışım gibi oldu Her gelen önce egzona'yı soruyor

Son düzenleme:
ne yapalım sekerım 3 gun de egzona hayatımıza oturdu ,o farketmese de kk da artık bır fenomen oldu

ılk saydıracagı kısı de emınım ben olacagım ,bana bıraz gıcık,ustelık ben ona yardım etmek ıcın epey paralamıstım kendımı

benım gunahım ne

yaa egzona ılk banlandıgın da tekrar uyelıgı aktıflesmıstı .erkek olsa ıdı sanırım yonetım farkeder ılk banını acmazdı dıye dusunuyorum .:44:

yıne de bılemeyız tabı kı :26:

canım berceste takıntısı bır, sen ıkısın

yalnız berceste hıc muhattap olmuyor korktu sanırım bıraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…