Pin_up_girl sohbet topiği

cennet gul selam canim benimde ismim cennet adasiz nasilsin canim neden canin sikin ki?
hayrola derdini paylasirsan sevinirim canim ?

Meraba kızlar. Egzona bak kendine bu şekilde bir sohbet topiği açarak istediğin gibi sohbet edebilirsin ya da burayı da kullanabilirsin

Cennetgül hoşgeldin canım. Egzona ilk geldiğinde bir derdim var bölümüne sohbet topiği açmıştı, bizde derdi olan ya da tavsiye vermesi gereken insanların o foruma yazmaları gerektiğini söylemiştik, sanırım o yüzden karıştırıp sana da sordu derdini paylaşırsan sevinirim diye.

Son düzenleme:
tmm canim sagol senin sayende buldum canim bana ozel msj atarmisin yuzkere soyledim ama sanirim gormedin bana ordan msn yaz oklutfen bekliyorum anlatacaklarim cok istiyorsan konusalim canim ne dersin yoksa burdan sikildim artik bak sana cennetgule nasilsin diye sordum derdini paylas dedim bana kizdi nedenini artik anlamaya tahamulum yok inan

Msn kullanmıyorum güzelim ben, eğer anlatacakların varsa buradan da anlatabilirsin hem daha çok kişi yorum yapmış olur.

ya anarahmim cok kasinti oluyor bide yaniyo sizce nedenleri ne olbilir cok kasinti var bide

Egzona artık senden iyice şüphelenmeye basladım.Heryerde karsıma cıkıyorsun.Erkek olman ihtımalın baya bi yuksek..!!

ilknur senin derdin ne ya lutfen ogrenebilirmiyim neden suphelendiniz acaba ogrenebilirmiyim
yani artik biktim ya herkez benden suphe ediyor ya nasil ipat edebilirim soylermisin?

hahahahhaah egzonanın yorumlarını okurken karnıma sancılar gırıyor yemınle

pinp_up_gırl Allah yardımcın olsun canım

bu uyeyı anlamıs degılım ,erkek mı yoksa kuralları bılmeyen bır uye m gercekten anlayamadım.

kuralları bılmeyen uye olsa,azcık forumu arastırıp kuralları okuyarak ogrenmeye calısırdı ama oda yok

yalnız dıkkatımı ceken; foruma uye olalı en fazla 4 gun olmustur ,ama mılletten msn ısteye ısteye

masallah 97 mesaj yaptı .masallahı var valla

Son düzenleme:

Sağol canım ya, bayağı uğraştım dün akşam. Özel mesajda atamıyor ya bir bakıyorum orda çıkıyor mesaj bir bakıyorum burda nereyi takip edeceğimi şaşırdım ama bence erkek değil, çünkü dün akşam inciden birisi kaydolmuştu siteye tuvalet pompası diye, herkesten msn isteyince o da egzonayı erkek zannedip bayağı bi küfretti, egzona erkek olsa kesin dayanamaz cevap verirdi ona, ne kadar saygısızsın, bana yardım edicek biri yok mu vs dedi sadece. Bayağı trajikomik aslında olay düşününce

Buarada bayağı olaylı da olsa geyik topiğimin açılışını yaptım, akşamları geç saate kadar oturan biri olarak beklerim seni de

hahahhaah dun cok sey kacırmısım yahu

sana kızgındı o ,nasıl oldu da sevdı senı:)

evet egzonanın erkek olmadıgını ben de farkettım bır kac yorumunda kı uslubundan sonra

ben de anladım ,hatta bunu sana da soylemıstım .ama bı garıp yaa ne bılım

tuvalet pompası mı nıcke bak yaa .dırek kendını ele vermıs .

ıncıden oldugu nasıl anlasıldı canım ? egzona garıbım zaten forumdan bı haber ,bı de fake uyelerın gazabına mı denk geldı

tuvalet pompası ne yaptı canım ? bu arada egzona acaba tamamen mı banlandı yoksa kısa surelıgıne mı

bu arada topıgın hayırlıolsun canım ,bol bol sohbetler dılerım ,ben de gelırım tabı ne demek

ıkı lafın belını kırarız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…